Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ....Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ !!!

Στη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα προσανατολίζεται η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, υποστηρίζοντας ότι θα «είναι διαφορετικός από τα παλαιοκομματικά σχήματα που έχουμε συνηθίσει» και θα «έχει τα χαρακτηριστικά που έχω εγώ ως πολιτικός και ως άνθρωπος».
Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, η Ρ. Μακρή υποστήριξε ότι δεν βάζει «πολιτικές ταμπέλες ή ιδεολογικούς φραγμούς πάνω από την πολιτική και η πολιτική η οποία θα πρέπει να ασκείται είναι για τον άνθρωπο, για τον πολίτη και όχι για τον αν είναι αριστερός η δεξιός».

Ακόμη, δήλωσε ότι επιλέγει «μια συλλογική πορεία, έτσι όπως την έχω οραματιστεί, γιατί όταν όλοι οι υπόλοιποι έχουν ενωθεί για την καταστροφή της χώρας και πλέον οι ίδιοι επικαλούνται διχαστικά διλήμματα περί υποτιθέμενων αριστερών και δεξιών για το λαό, ενώ οι ίδιοι δεν έχουν κανένα φραγμό, ούτε αριστερό, ούτε δεξιό, ούτε ιδεολογικό, όπως αποκαλύφθηκε μέχρι σήμερα».
Επίσης, σημείωσε, «δεν μπορούμε εμείς όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες, συσκεπτόμενοι Έλληνες σκεπτόμενοι πολίτες να βαδίζουμε από δω και από κει μόνοι μας ο καθένας» για να συμπληρώσει ότι εκείνη έχει «ίσως μεγαλύτερη πολιτική εμπειρία από τους ανθρώπους που δεν είχαν την ευκαιρία να έχουν μια κοινοβουλευτική θητεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: