Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ !!!

«Τα επιστημονικά εργαστήρια έχουν ανακαλύψει ότι ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει με ένα πιάτο φακή και με λίγα χόρτα από το δάσος».
Από εκεί που η Αριστερά μας έταζε «λαγούς με πετραχήλια» τώρα θα προσπαθήσει να διαπιστώσει εάν ισχύουν στην πράξη οι επιστημονικές της ανακαλύψεις στα εργαστήρια. Θα προσπαθήσει δηλαδή να δει εάν μπορούμε να ζήσουμε με ένα πιάτο φακή και λίγα χόρτα από το δάσος. Πάνε και τα γεμιστά, πάνε και οι πίτες της Θεανώς! Φτάσαμε στη φακή και στα χόρτα, τα οποία μπορούν να μας κρατήσουν ζωντανούς σύμφωνα με τον εκλεκτό της Αριστεράς στα ραδιοτηλεοπτικά δρώμενα!

Αυτό που δεν μας έχει πει ακόμα η «Αριστερά» είναι αν πιστεύει ότι μπορούμε να ζήσουμε και με αέρα κοπανιστό! Προσεχώς ίσως να το ακούσουμε κι αυτό, να δημιουργηθούν και σημεία διανομής αέρα κοπανιστού, ο οποίος θα είναι αριστερός, θαυματουργός και ζωογόνος! Κάτι δηλαδή σαν τη ζωοδόχο πηγή. Μέχρι να δημιουργήσει η «Αριστερά» και οι ετερόκλητοι παρατρεχάμενοί της σημεία διανομής αέρα κοπανιστού, θα συνεχίσουν να μας τρατάρουν κουτόχορτο το οποίο στην ζωή να μας κρατήσει δεν μπορεί, αλλά σίγουρα μπορεί να μας κρατήσει σε αφασία, ώστε η «αριστερά» να ολοκληρώσει τη βρομοδουλειά για την οποίο μας τη φορέσανε κολάρο!

Αγκίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: