Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ....ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!

Για ακόμα μία φορά ο Γιώργος Καρατζαφέρης δηλώνει έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του για το ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής.
Όπως λέει ο ίδιος στη «Real News», το έχει ξανακάνει και στις νομαρχιακές εκλογές του 2002, όταν έβαλε στο ψηφοδέλτιό του 4 ναζιστές της Χρυσής Αυγής, ανάμεσά τους και τον σημερινό βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο.
Η αλήθεια είναι ότι η παλιά φιλοδοξία του παλαίμαχου τηλεπαρουσιαστή - πολιτικού ήταν ακριβώς αυτή: να συγκεντρώνει γύρω του κάθε λογής ακροδεξιά στελέχη, νοσταλγούς της χούντας, της μοναρχίας, ακόμα και φανατικούς ναζιστές, και να τους παρέχει πολιτική νομιμοποίηση και πρόσβαση στο πολιτικό σύστημα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News  το «φλερτ» Γιώργου Καρατζαφέρη - Χρυσής Αυγής  φαίνεται να βρίσκεται σε εξέλιξη, με απώτερο σκοπό τη συνεργασία των δύο κομμάτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μέρος της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής έχει αποφασίσει να παραμερίσει τις ακρότητες και τα ναζιστικά σύμβολα και να μετατραπεί σε ένα αμιγώς εθνικοπατριωτικό κόμμα. Όπως τονίζουν οι βασικοί ρυθμιστές των εν λόγω κινήσεων στόχος τους είναι να αυξήσει το κόμμα τα ποσοστά του και να ανέβει ακόμη και στο βάθρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης! Οι ιθύνοντες μάλιστα προσβλέπουν ακόμη και στη συμμετοχή της Χ.Α σε ένα κυβερνητικό σχήμα.
Την ίδια στιγμή η προσπάθεια αναβάθμισης του πολιτικού προσώπου της Χ.Α έχει ήδη ξεκινήσει με τη δίκη της Χ.Α να αποτελεί «μεγάλο αγκάθι» καθώς βαρύνεται με την κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης» μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Πάντως, ο πρόεδρος της Εθνικής Ενότητας, Γιώργος Καρατζαφέρης καλεί με σαφήνεια την Χρυσή Αυγή να αλλάξει φυσιογνωμία ούτως ώστε να υπάρξει ένα έδαφος συνεννόησης.
«Η Χ.Α είναι σαφές ότι είναι ένα ευρωπαϊκό κόμμα. Όμως έχει μία "πολιτεία" που την κάνει απαγορευτική για ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου. Εγώ ως Καρατζαφέρης θα μπορούσα να συνομιλήσω μαζί τους και να τους πείσω για την αναγκαιότητα υπεράσπισης της ιδεολογίας τους με άλλη πολιτική.
Ερωτηθείς στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο Γ. Καρατζαφέρης απαντά καταφατικά. «Όπως συνεργάστηκε εκείνος μαζί μου στις νομαρχιακές εκλογές του 2002, όπου τέσσερα στελέχη δικά του ήταν υποψήφια στον συνδυασμό μου. Μεταξύ αυτών, ο Ηλίας Παναγιώταρος, σημερινός βουλευτής της Χ.Α».
«Προτείνω στην Χ.Α να γίνει ελκυστική. Αν παραμείνει στην πολιτική έκφραση που σήμερα περιφέρει είναι καταδικασμένη να μείνει στα ίδια ποσοστά. Αν θέλει ο εθνικοπατριωτικός παράγοντας να γίνει πρωταγωνιστής στο πολιτικό σκηνικό πρέπει να ακολουθήσει ό,τι έκανε ο Τζιανφράνκο Φίνι στην Ιταλία και η Μαρίν Λεπέν στη Γαλλία».
«Εγώ δεν έχω πρόβλημα να μιλάω με τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Δεν αποκλείω ένα κόμμα που έχει ψηφιστεί από 500.000 ανθρώπους» είναι το μότο του Γ. Καρατζαφέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: