Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ....ΑΠ' ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!

Με άθλια κοσμητικά επίθετα «στολίζουν» διάφορες φυλλάδες τον Αρτέμη! «Απατεώνας», «σαλτιμπάγκος», «αγύρτης», «λωποδύτης» και άλλες τέτοιες βρωμιές για έναν άνθρωπο ο οποίος δεν κάνει τίποτε παραπάνω απ’ ότι έκανε ένας άλλος, ο επονομαζόμενος και Ελπίδας, ο οποίος τελικά κατάφερε να κοροϊδέψει τον Ελληνικό λαό και να του σβερκωθεί!
Τι λέει ο Αρτέμης;! Δεν πληρώνω! Πώς κατάφερε ο Ελπίδας να κάτσει στον σβέρκο του λαού;! Με το «δεν πληρώνω»! Τι λέει ο Αρτέμης;! Ότι τα λεφτά υπάρχουν από....«καταπλάσματα» κι από αρχαίες προηγμένες τεχνολογίες! Τι έλεγε ο Ελπίδας;! Ότι τα λεφτά υπάρχουν στα σεντούκια των τραπεζών! Η μόνη διαφορά τους είναι στο που υπάρχουν τα λεφτά! Τα λεφτά του Ελπίδα βέβαια υπάρχουν πραγματικά, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είχε σκοπό να τα πάρει από εκεί που υπάρχουν! Να τους δώσει κι άλλα ήθελε, οπότε τι διαφορά έχουν τα δικά του λεφτά από τα....«καταπλάσματα» του Αρτέμη;!
Να πάει, λένε, ο Αρτέμης στην φυλακή γιατί καλεί τον κόσμο να μην πληρώσει τις υποχρεώσεις του! Μπριτς! Ο Ελπίδας έγινε αυτοκράτορας με το «δεν πληρώνω»! Ο Αρτέμης στο πηγάδι κατούρησε για να πάει φυλακή;!
Ο Αρτέμης, λένε, είναι απατεώνας! Γιατί;! Ο Αρτέμης ούτε μνημόνια τάζει ότι θα σκίσει, ούτε αντιλαϊκούς νόμους τάζει ότι θα καταργήσει! Δηλαδή εάν ο Αρτέμης είναι απατεώνας, ο Ελπίδας τι είναι;!
Ο Αρτέμης, λένε, δουλεύει τον κόσμο και του παίρνει χρήματα, γι’ αυτό πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας και να τον στείλει φυλακή! Αυτό κι αν είναι για γέλια! Ο εισαγγελέας δεν παρενέβη όταν ο Ελπίδας κορόιδεψε εκατομμύρια και άρπαξε την ψήφο τους, όταν κορόιδεψε χυδαία τον λαό στο δημοψήφισμα και θα παρέμβει για τις μερικές χιλιάδες που κοροϊδεύει ο Αρτέμης;!
Η πολιτεία πρέπει να δώσει, λένε, ένα τέλος στο φαινόμενο «Αρτέμης»! Γιατί;! Για να «αλωνίζει» χωρίς συναγωνισμό ο Ελπίδας;!
Κάτω τα χέρια λοιπόν από τον Αρτέμη! Ο Αρτέμης κορόιδεψε μερικούς αφελείς! Ο Ελπίδας κορόιδεψε όλον τον κόσμο! Αν θέλετε να πιάσετε κάποιον, πιάστε τον Ελπίδα!  agkidapress

Δεν υπάρχουν σχόλια: