Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΩΡΕΑΝ ....ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ !!!

Μια νέα σελίδα φαίνεται πως γράφεται στον ιστορικό Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, μετά και την παράδοση του μιντιακού συγκροτήματος στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρο του Δ.Σ. της Αυγής, Βασίλη Μουλόπουλο.
Ο πρώην πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, αναμένεται να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων του οργανισμού, φέρνοντας άμεσες αλλαγές στα μέσα που διαχειρίζεται. Έτσι, οι ιστορικές εφημερίδες «Τα Νέα» και «Το Βήμα», πρόκειται να κυκλοφορήσουν κανονικά αυτή την Κυριακή, με πολλές εκπλήξεις για τους αναγνώστες τους.
Συγκεκριμένα, στο «Βήμα» θα περιλαμβάνεται μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Παππά, ενώ στα «Νέα» θα φιλοξενηθεί φωτογράφιση της Περιστέρας Μπαζιάνα καθώς και ένας αναλυτικός οδηγός στιλ για εμφάνιση δίχως γραβάτα. Παράλληλα, και τα δύο μέσα θα προσφέρουν εντελώς δωρεάν το «Κεφάλαιο» του Μαρξ αλλά και μια αφίσα του Αλέξη Τσίπρα απ' τα φοιτητικά του χρόνια.
«Θα συνεχίσουμε την ιστορία των εφημερίδων με βάση τα διαχρονικά ιδανικά τους, χορεύοντας νταούλια τις αγορές των μέσων«, σχολίασε λακωνικά ο Νίκος Παππάς, διαψεύδοντας προς το παρόν τις φήμες ψήφισης νόμου για την αδειοδότηση μόλις τριών εφημερίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: