Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΟ HOLLYWOOD....ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ OSCAR Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ !!!

Η βεντέτα του νέου προέδρου των ΗΠΑ με την πολυβραβευμένη ηθοποιό του Χόλυγουντ βάζει τέλος σε έναν από τους μεγαλύτερους και λαμπρότερους θεσμούς στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Στην αρχή όλοι νόμισαν ότι πρόκειται για φάρσα. Ομως το tweet του Ντόναλντ Τραμπ όπου ανακοίνωνε πως θα καταργήσει τα «αναξιόπιστα» Όσκαρ και να τα αντικαταστήσει με ένα νέο κινηματογραφικό βραβείο που δεν θα δίνεται σε υπερτιμημένες ηθοποιούς, ήταν πέρα για πέρα αληθινό.
Αντιδρώντας εκδικητικά και κάνοντας χρήση των δικαιωμάτων που του δίνει το Σύνταγμα ο νέος Πρόεδρος δεν περιορίστηκε να χαρακτηρίσει «υπερτιμημένη» την Μέριλ Στριπ επειδή του επιτέθηκε κατά την ομιλία της στις Χρυσές Σφαίρες.

Συνειδητοποιώντας ότι η υπερτιμημένη ηθοποιός έχει βραβευτεί με τρία Οσκαρ έφτασε στο συμπέρασμα ότι ο ιστορικός θεσμός των βραβείων της Ακαδημίας έχει χάσει πλέον το κύρος και την αξιοπιστία του. Και αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με κάποιον πιο κοντά στο δικό του στιλ. Που δεν θα πριμοδοτεί αυτούς που τον αμφισβητούν.
Ηδη στο Χολιγουντ επικρατεί μεγάλη αναταραχή καθώς κανείς δεν περίμενε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, παρά τον ιδιόμορφο χαρακτήρα του
και τις ακραίες προεκλογικές υποσχέσεις του, θα έφτανε μέχρι του σημείου να γκρεμίσει τα βραβεία που αποτελούν σήμα κατατεθέν της μεγαλύτερης βιομηχανίας του σινεμά.
Και πολλοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν ότι ίσως τελικά το σύνθημα «Ας κάνουμε την Αμερική μεγάλη ξανά» στην πραγματικότητα να κρύβει από πίσω του το «Ας κάνουμε την Αμερική σαν τη Ρωσία». Οπου ως γνωστόν ό,τι εναντιώνεται στον πρόεδρο, καταργείται ή πεθαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: