Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΣΕΡΒΙΑ : ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ !!! [ video ]

«Έτοιμη να στείλει στρατό στο Κοσσυφοπέδιο είναι η Σερβία.» Αυτό δήλωσε πριν λίγα λεπτά ο Πρόεδρος της Σερβίας Τόμισλαβ Νίκολιτς. «Εάν ο σερβικός πληθυσμός απειληθεί, ναι, θα στείλουμε Ένοπλες Δυνάμεις.»
«Αν σκοτώσουν Σέρβους θα το πληρώσουν ακριβά», δήλωσε ο Νίκολιτς μετά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, που πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο του Στρατού της Σερβίας.
Επίσης δήλωσε πως η Σερβία δεν είναι αυτή που επιθυμεί την σύγκρουση. «Ως κράτος όμως, το ορίζει και το Σύνταγμα της χώρας μας, έχουμε την υποχρέωση να προστατεύσουμε τους πολίτες μας.»
Ο Πρόεδρος της Σερβίας Τόμισλαβ Νίκολιτς, δήλωσε τέλος πως αν η Πρίστινα επιθυμεί την σύγκρουση, τότε θα το πληρώσει πολύ ακριβά.
Ο Νίκολιτς μετά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων είπε ότι η Σερβία έχει έρθει σε επαφή με όλες τις χώρες από τις οποίες εξαρτάται το μέλλον της ανθρωπότητας και προειδοποίησε ότι αυτό που συνέβη, έχει την πιθανότητα σύγκρουσης.
«Το ξεκίνησε η Πρίστινα, και μπορεί να εξαπλωθεί σε όλα τα Δυτικά Βαλκάνια, και τότε ποιος ξέρει τι μπορεί να επακολουθήσει», είπε χαρακτηριστικά. Η Σερβία έθεσε σε κατάσταση συναγερμού τις ένοπλες δυνάμεις της όταν Αλβανοί Κοσοβάροι τοποθέτησαν εκρηκτικά σε σιδηροδρομική γραμμή που συνδέει το Βελιγράδι με την Μιτρόβιτσα, στο Βόρειο Κόσσοβο. pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια: