Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΙ ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ....ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ !!! [ video ]

Μέχρι τις ευαίσθητες ψυχές των ελληνόπουλων στα νηπιαγωγεία έχει φτάσει η μυστική προπαγάνδα των Τσάμηδων που με πρόσχημα αντεθνικά παιδικά τραγούδια τα βάζουν να προκαλούν κάνοντας τον αετό της μεγάλης Αλβανίας.

Αμεση παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας προκάλεσε η αποκάλυψη ότι κατά τη διάρκεια των μαθημάτων στα νηπιαγωγεία δάσκαλοι-πράκτορες του αλβανικού εθνικισμού εκθέτουν τα παιδιά σε καθαρά μηνύματα προπαγάνδας.
Υστερα από καταγγελίες γονέων κλιμάκιο επιθεωρητών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης έκαναν έφοδο σε νηπιαγωγείο του κέντρου της Αθήνας όπου αφού έπιασαν τους νεαρούς μαθητές στα πράσα τους οδήγησαν στην Ασφάλεια όπου και κρατούνται.
Επίσης σε έρευνα που διεξήχθη στην τάξη-γιάφκα κατασχέθηκε οπτικοακουστικό προπαγανδιστικό υλικό. Συγκεκριμένα πρόκειται για DVD του γνωστού συγκροτήματος «Ζουζούνια» όπου παρουσιάζεται το γνωστό τραγουδάκι «Μια ωραία πεταλούδα» με σαφείς οδηγίες για το πώς πρέπει να κάνουν τα παιδιά το σχήμα του αλβανικού αετού.

Υστερα από απαίτηση του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι ο οποίος επικοινώνησε για το θέμα αυτό με τον Πάνο Καμμένο, τα παιδιά θα υποστούν βαρύτατες κυρώσεις, ενώ κινδυνεύουν και με αποβολή από όλα τα νηπιαγωγεία της χώρας.
protagon

Δεν υπάρχουν σχόλια: