Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΘΥΕΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ....ΝΕΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!

Τη δέσμευσή του να παρουσιάσει την επόμενη εβδομάδα ένα νέο διάταγμα για τη μετανάστευση εξέφρασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εξαπολύοντας παράλληλα, για μία ακόμη, φορά επίθεση κατά του Τύπου.
Η πρώτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες Πέμπτη από τον Λευκό Οίκο ως νέος πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ σημαδεύτηκε από διάφορες ανακοινώσεις αλλά κυρίως από την επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Τύπου. Δεσμεύθηκε εξάλλου να παρουσιάσει «την επόμενη εβδομάδα» ένα νέο διάταγμα για τη μετανάστευση.
Η επίθεση στους δημοσιογράφους
Το πρώτο σοκ ήρθε μόλις τρία λεπτά μετά την έναρξη της συνέντευξης Τύπου, όταν ο Τραμπ κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι αγνοούν μια δημοσκόπηση, σύμφωνα με την οποία το ποσοστό δημοφιλίας του είναι 55%, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις.

Οι επαφές Ρωσίας-ΗΠΑ
Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις επαφές μεταξύ μελών της προεκλογικής του εκστρατείας και Ρώσων πρακτόρων, ο Τραμπ απέφυγε να απαντήσει και αντίθετα επικεντρώθηκε σε αυτό που χαρακτήρισε «παράνομες» διαρροές και την «ανειλικρινή» κάλυψη του θέματος από τον Τύπο.
«Δεν λέω  ασυναρτησίες και δεν παραληρώ»
Μετά ο νέος Αμερικανός πρόεδρος άρχισε την επίθεσή του κατά του Τύπου: «Ο Τύπος είναι εκτός ελέγχου», είπε. «Το επίπεδο της ανειλικρίνειας είναι εκτός ελέγχου».
Έπειτα από εβδομάδες στη διάρκεια των οποίων εφημερίδες προχωρούν σε αποκαλύψεις για τις αναταραχές στο εσωτερικό της κυβέρνησής του, ο Τραμπ ζήτησε από έναν δημοσιογράφο «να κάτσεις κάτω» επειδή του έθεσε μια ασυνάρτητη ερώτηση.
«Είμαι ο λιγότερο αντισημίτης άνθρωπος που έχετε δει σε ολόκληρη τη ζωή σας»
Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον νέο Αμερικανό πρόεδρο σχετικά με τις πρόσφατες απειλές εναντίον 48 εβραϊκών κέντρων σε όλες τις ΗΠΑ και για τις ενδείξεις σχετικά με την αύξηση του αντισημιτισμού, ο Τραμπ φάνηκε να παίρνει την ερώτηση προσωπικά, απαντώντας: «Είμαι ο λιγότερο αντισημίτης άνθρωπος που έχετε δει σε ολόκληρη τη ζωή σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: