Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΠΕΛΕΤΙΔΗ....ΒΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝ....!!!

Με νομοθετικό διάταγμα προτίθεται η....''Αριστερά'' να σταματήσει την δίωξη του δημάρχου Πατρέων, ο οποίος δικάζεται διότι ο δήμος Πατρέων αρνήθηκε να παραχωρήσει χώρους στην Χρυσή Αυγή για να πραγματοποιήσει συγκεντρώσεις.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η....''Αριστερά'' θα φέρει άμεσα νομοθετικό διάταγμα με το οποίο θα σταματά την δίωξη Πελετίδη. Προκειμένου να ισχύσει το διάταγμα ο δήμαρχος Πατρέων, Κωνσταντίνος Πελετίδης, θα κληθεί να υπογράψει ότι:


– από εδώ και στο εξής θα δίνει χώρους στη Χρυσή Αυγή αφού δεν υπάρχει δικαστική απόφαση που να την χαρακτηρίζει εγκληματική οργάνωση.

– θα συμμετέχει στα ταξίδια που πηγαίνει η Αριστερά στο Καστελόριζο αντάμα με την Χρυσή Αυγή.


– θα επισκεφτεί αντάμα με τον πρωθυπουργό τον Ποροσένκο για να λάβει άφεση αμαρτιών που δεν παραχώρησε χώρους στην Χρυσή Αυγή.


– αναγνωρίζει τον Κατρούγκαλο ως κομμουνιστή.


– αποκηρύσσει μετά βδελυγμίας τον κομμουνισμό.


– τα μνημόνια, κυρίως όταν είναι αριστερά, είναι ευλογία δια τον τόπον!


Η....''Αριστερά'', σύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς πληροφορίες, ήταν διατεθειμένη να σταματήσει την δίωξη του Πελετίδη χωρίς να ζητήσει από τον ίδιο καμία δέσμευση και καμία υπογραφή,
αλλά άλλαξε τη στάση της διότι ο Πελετίδης αγνόησε προκλητικά τις επίσημες προτάσεις της....''Αριστεράς'' να ανακηρυχτεί από τις τάξεις της ο φετινός βασιλιάς καρνάβαλος!
agkida

Δεν υπάρχουν σχόλια: