Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΤΡΑ : ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΚΩΣΤΑ ΠΕΛΕΤΙΔΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ !!!

Ο λαός της Πάτρας θα υπερασπιστεί αύριο, 23 Φλεβάρη, όπως έκανε και στις 13 του μήνα, τον αγωνιστή Δήμαρχό του, Κώστα Πελετίδη - Συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο (8π.μ.) και στη συνέχεια πορεία και συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια

Ο λαός της Πάτρας, με νέα μεγάλη κινητοποίηση, θα υπερασπιστεί αύριο, 23 Φλεβάρη, όπως έκανε και στις 13 του μήνα, τον αγωνιστή Δήμαρχό του, Κώστα Πελετίδη, που υλοποιώντας την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν διευκόλυνε την δράση της Ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, Χρυσής Αυγής, κάνοντας το χρέος του απέναντι στο λαό.
Η διακοπείσα δίκη θα συνεχιστεί αύριο, Πέμπτη 23 Φλεβάρη, με την τοποθέτηση του Δημάρχου, τις αγορεύσεις των συνηγόρων και την έκδοση της απόφασης.
Στο κείμενο της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες υπογραφές στήριξης του Κώστα Πελετίδη, ενώ δεκάδες είναι οι ανακοινώσεις και τα ψηφίσματα που συνεχίζουν να καταφθάνουν καθημερινά στον Δήμο.
Έχουν σταλεί δεκάδες ψηφίσματα Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβουλίων και εκατοντάδες ανακοινώσεις φορέων, συλλόγων και σωματείων.
Σήμερα έφτασαν τα εξής:
-Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων
-Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Άργους Ορεστικού
-Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ Αχαΐας

-Εργατικός Συλλόγος Ελλήνων του Κεμπέκ Καναδά
-Εργατικός Συλλογος Ελλήνων Αντιστασιακών του Κεμπέκ Καναδά
-Εργαζόμενοι και Δ.Σ. του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία - ΣΟΨΥ Πάτρας.

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Στο μεταξύ αύριο έχουν προκηρύξει στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο (8π.μ.) και στη συνέχεια πορεία και συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια:
- Ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Δήμου Πατρέων
-Το Συνδικάτο ΟΤΑ Νομού Αχαΐας
-Το Σωματείο Εργαζομένων Καθαριότητος του Δήμου Πατρέων
-Το Σωματείο Φυλάκων Σχολικών Κτιρίων και Λοιπών Εργατοϋπαλλήλων Δήμου Πατρέων
-Το Σωματείο Οδηγών – Χειριστών Δήμου Πατρέων
-Ο Σύλλογος Προσωπικού ΔΕΥΑΠ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Τη συμπαράστασή τους στο δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη εκφράζουν με ανακοινώσεις τους τα ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, Ζακύνθου, Αγρινίου, Ιωαννίνων, Ξάνθης, Σάμου.
Η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας.
Το ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ).
Η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ
Η Ομοσπονδία Εργαζομένων Τύπου - Χάρτου
Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ)
Η ΕΕΔΥΕ
Το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας (ΕΕΤΕ)
Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας
Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων Νομού Θεσσαλονίκης, το ΓΣ της ΠΟΕ - ΟΤΑ, ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς, Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Λευκάδας.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής
Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δικηγόρων Ελλάδας, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Μείζονος Θεσσαλονίκης «Η ΕΝΟΤΗΤΑ», το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Λουτρακίου - Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Καλαβρύτων.
Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» (ΣΕΝΕ), ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Νίκαιας, Εργαζόμενοι «Καραμανδανείου» Νοσοκομείου Παίδων, το Σωματείο Εργαζομένων Θεραπευτικού και Παιδαγωγικού Κέντρου Ατόμων με Νοητική Στέρηση «Η Μέριμνα», ο Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Λευκάδας, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος.
Ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (ΕΛΕΠΑ), ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος - Ντρίνιας», η Ένωση Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Αιτωλοακαρνανίας, επιτροπή Αλληλεγγύης Ζαβλανίου, η Ομάδα Γυναικών Αιγίου, η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ξάνθης.
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης «Μιχάλης Παπαμαύρος», η Β' ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Βύρωνα - Καισαριανής - Παγκρατίου «Ρόζα Ιμβριώτη», ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Κερατσινίου Περάματος «Ν. Πλουμπίδης», ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φούρνων - Ικαρίας και η ΕΛΜΕ Πειραιά, η Α' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, η ΕΛΜΕ Χανίων.
Η Γενική Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ που συνήλθε στις 18 Φλεβάρη.
Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) «εκφράζει την συμπαράστασή της στον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κ. Πελετίδη που διώκεται γιατί εφάρμοσε την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που δεν διευκόλυνε δράσεις της Χρυσής Αυγής. Έχουμε δημοκρατικό χρέος και πολιτικό καθήκον να σεβόμαστε απόλυτα τις αποφάσεις των αιρετών συλλογικών οργάνων, την αυτονομία και αυτοτέλειά τους».
Σωματείο Εργαζομένων στον Όμιλο Επιχειρήσεων «Intracom», η Ομοσπονδία Μισθωτών Τύπου & Βιομηχανίας Χάρτου, το Συνδικάτο Εργαζομένων Α’ και Β’ Βαθμού Αυτοδιοίκησης, Περιφέρειας Αττικής, το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Λευκάδας.
Το Δίκτυο Μαρτυρικών πόλεων και χωριών της Ελλάδας, περιόδου 1940-1945 «Ελληνικά Ολοκαυτώματα».
Τριτοβάθμια Συνδικαλιστική Οργάνωση των Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ)
Σύλλογος Λαϊκής Αλληλεγγύης Ελλάδας
Σωματείο Πυροσβεστών Περιφέρειας Αττικής και Νήσων (Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πενταετούς Υποχρέωσης – Συμβασιούχων Πυροσβεστών).
Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου.
Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά
Η Επιτροπή Ειρήνης Ιλίου
Το ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας Δανίας
Το ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας Μάλμο (Σουηδία)
Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών
Η Δημοκρατική Ενότητα Σκηνοθετών
Ο Εργατικός Σύλλογος Ελλήνων του Κεμπέκ Καναδά
Ο Εργατικός Σύλλογος Ελλήνων Αντιστασιακών του Κεμπέκ Καναδά
Ο Σύλλογος Γυναικών της Ε Δημοτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης - μέλος της ΟΓΕ