Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΤΡΑ : ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΩΣΤΑ ΠΕΛΕΤΙΔΗ....ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΤΟΙΧΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ !!!

«Ο δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης,  δικάζεται με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος,  επειδή μετά και από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης  δεν διευκόλυνε τη δράση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής.

Με αφορμή την δίωξή του, ο Κώστας Πελετίδης έχει δηλώσει:

«Ο λαός μας έχει πληρώσει με βαρύ φόρο αίματος το φασισμό. Οι θηριωδίες των ναζί, των οποίων ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής δηλώνει «σπορά» και συνεχιστής, όπως το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων με πάνω από 500 εκτελεσμένους, του Διστόμου με 218 εκτελεσμένους, το μπλόκο στα Προσφυγικά της Πάτρας με τα εκτελεσμένα παιδιά μας, είναι δίπλα μας και το μαρτυρούν.

Αποτελεί, λοιπόν, καθήκον και υποχρέωσή μας απέναντι στο λαό της Πάτρας, απέναντι στην Ιστορία μας, απέναντι στη νέα γενιά, να είμαστε μπροστά και με τη δράση μας και τον τρόπο διοίκησης του Δήμου, να υψώνουμε τοίχο απέναντι στην αναβίωση του φασισμού και του ναζισμού, να αποκαλύπτουμε με κάθε τρόπο τον πραγματικό χαρακτήρα και το ρόλο των πολιτικών απογόνων των ναζί, να αναδείχνουμε την επικίνδυνη εγκληματική δράση της. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μη διευκολύνουμε, με οποιονδήποτε τρόπο, τη δράση τους»  («Ριζοσπάστης» – 22/1 /2017).

Δηλώνουμε τη συμπαράσταση μας στον δήμαρχο Πάτρας.

Και  «υψώνουμε τοίχο απέναντι στην αναβίωση του φασισμού και του ναζισμού». ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΔΩ*    *ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ*
Αρκεί να συμπληρώσετε το  e-mail.

Το κείμενο είναι κάλεσμα των ιστοσελίδων atexnos.gr, imerodromos.gr, info-war.gr, nostimonimar.gr, toperiodiko.gr και του ραδιοφώνου της ertopen».

Δεν υπάρχουν σχόλια: