Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ....ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΠΗΔΑΜΕ !!!

Τον τελευταίο χρόνο, το καλύτερό τους σλόγκαν είναι εκείνο με τις... «κόκκινες γραμμές».

«Κόκκινη γραμμή» οι μισθοί, «κόκκινη γραμμή» οι συντάξεις, «κόκκινη γραμμή» οι απολύσεις, «κόκκινη γραμμή» τα χαράτσια, «κόκκινη γραμμή» η φοροληστεία!
«Κόκκινες γραμμές» που υποτίθεται ότι δεν επρόκειτο να ξεπεραστούν!
Γιατί χαράσσει συνεχώς κόκκινες γραμμές ο Αλέξης;! Για πιο λόγο έχει επιδοθεί στο άθλημα του βαφέα μην κάνοντας άλλη δουλειά από το να χαράσσει κόκκινες γραμμές;! Γιατί ρωτούν οι ιθαγενείς, γιατί ρωτούν κι οι ξένοι! Γιατί;!

Ο Αλέξης χαράσσει κόκκινες γραμμές για τις πηδάει! Ο Αλέξης δεν κάνει τέχνη για την τέχνη! Η τέχνη του Αλέξη εξυπηρετεί τις ανθρώπινες ανάγκες! Αφού πρώτα φτιάχνει τις κόκκινες γραμμές μετά τις πηδάει, για να φτιάξει νέες κόκκινες γραμμές και μετά να τις ξαναπηδήξει και οι κόκκινες γραμμές και τα πηδήματα δεν έχουν τελειωμό!
Απορούμε που με τόσο πηδήματα κόκκινων γραμμών, ο Αλέξης ακόμα δεν έχει στραβο… πατήσει!
Ο Αλέξης για μια ακόμη φορά ετοιμάζεται να πηδήξει τις κόκκινες γραμμές που ο ίδιος χάραξε! Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο Αλέξης ετοιμάζεται να πηδήξει για άλλη μια φορά τις δικές του κόκκινες γραμμές! Το πρόβλημα είναι ότι ενώ κάθε φορά πηδάει τις διαφορετικές κόκκινες γραμμές που ο ίδιος θέτει, πηδάει ταυτόχρονα και τους ίδιους κακομοίρηδες, καθώς τους βρίσκει σκυμμένους να μετρούν το πάχος των κόκκινων γραμμών!
Και φυσικά:
Δεν υπάρχει «κόκκινη» για «κόκκινη γραμμή», από όλες αυτές που κάθε τρεις και λίγο φλομώνουν τον ελληνικό λαό ότι τις θέτουν δήθεν στα νιτερέσα τους με την τρόικα, που να μη μετατράπηκε
σε ένα απέραντο καραγκιοζιλίκι,
σε ουράνιο τόξο του χαμερπούς χαμαιλεοντισμού,
σε μαύρο φόντο μιας κατάμαυρης πολιτικής για να πετούν... ρόζ, μπλέ, μαύρα,πράσινα, και γενικά πολύχρωμα....άλογα.
Άιντε για άλλη μια φορά βοήθειά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: