Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΟΤΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ....ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΠΕΛΕΤΙΔΗ !!! [ video ]

«Είναι μια πολιτική θέση και ευθύνη την οποία παίρνει ο δήμαρχος, η οποία βεβαίως είναι στην κρίση και των πολιτών και της κοινής γνώμης, του δημόσιου χώρου ευρύτερα (…) Εάν υφίσταται ζήτημα παράβασης καθήκοντος, υπάρχει το ζήτημα των πειθαρχικών ποινών, τις οποίες ο ελεγκτής νομιμότητας επιβάλλει κ.λπ. Υπάρχει ένα ολόκληρο πλαίσιο στο οποίο θα μπορούσε κανείς να αναφερθεί ως προς αυτό το ζήτημα. Σας το λέω ευθέως, παρότι δε συμφωνώ – διαφωνώ – με την πολιτική θέση αυτού του δημάρχου. Παρότι – σας επαναλαμβάνω – διαφωνώ, δε θεωρώ πως υπάρχει ζήτημα πειθαρχικής δίωξης σε ό,τι τουλάχιστον με αφορά, δηλαδή να προκαλέσω μία τέτοια δίωξη του δημάρχου».

Αυτά είχε απαντήσει ο Αριστερός Συριζαίος υπουργός Βούτσης στη Βουλή όταν ρωτήθηκε από τους Χρυσαυγίτες για την απόφαση του Πελετίδη να μην τους διαθέσει χώρους για τις προεκλογικές δραστηριότητές τους!

Ο κύριος Βούτσης απαντώντας λοιπόν από το βήμα της Βουλής είπε πως ο δήμαρχος έχει ευθύνη για την στάση που κρατάει να μην εξυπηρετεί τους Χρυσαυγίτες, είπε πως ο ελεγκτής νομιμότητας μπορεί να κρίνει εάν ο Πελετίδης διαπράττει παράβαση καθήκοντος και να του επιβάλει πειθαρχική ποινή, είπε πως διαφωνεί με την απόφαση του Πελετίδη να μην διαθέτει χώρους στους Χρυσαυγίτες και είπε ότι η πειθαρχική δίωξη του Πελετίδη δεν είναι δική του δουλειά παραπέμποντας εμμέσως πλην σαφώς τους Χρυσαυγίτες σ’ αυτούς που είναι δική τους δουλειά η δίωξη του δημάρχου Πατρών!


Η αντιπαράθεση του Πελετίδη με τους φασίστες δεν είναι δουλειά του Βούτση και της «Αριστεράς» του, κατά τη γνώμη του Βούτση! Ο Βούτσης επίσης δεν συμφωνεί στην άρνηση εξυπηρέτησης των Χρυσαυγιτών από τον Πελετίδη!

Αυτά τα λίγα για να μην ξεχνιόμαστε και νομίζουμε ότι ο Πελετίδης διώκεται μόνο από τους Χρυσαυγίτες και για να μην πιστέψουμε ότι δεν υπάρχουν αριστεροί που συμφωνούν με τις ενέργειες δίωξης του Πελετίδη από τους Χρυσαυγίτες. Αυτά τα λίγα επίσης για να θυμηθούμε ότι ο Βούτσης ήθελε να συγκυβερνήσει με τον Κουτσούμπα και τον Πελετίδη και μας είχε ζαλίσει γιατί του αρνούνταν την συνεργασία! Προφανώς ήθελε να συγκυβερνήσουν προκειμένου, εκτός του να ψηφίζουν μαζί μνημόνια, να διευκολύνουν μαζί και την Χρυσή Αυγή!
agkida

Δεν υπάρχουν σχόλια: