Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ - ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΛΕΝΕΙΣ....ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ !!!


Προκλητική επιστολή του Χρυσαυγίτη βουλευτή Μιχάλη Αρβανίτη για τον Δήμαρχο, τον λαό ακόμη και τον Μητροπολίτη της Πάτρας Χρυσόστομο.
Ο Κώστας Πελετίδης αθωώθηκε παμψηφεί χθες στο δικαστήριο της Πάτρας. "Άδικα" όμως σύμφωνα με τον φασίστα Αρβανίτη, ο οποίος ενοχλήθηκε τόσο από την απόφαση των δικαστικών αρχών, όσο και από την συμπαράσταση του πατραϊκού λαού και του μητροπολίτη Χρυσόστομου. 

Μάλιστα, απέστειλε επιστολή στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος για να διαμαρτυρηθεί για την στάση του Μητροπολίτη απέναντι στον "άθεο μπολσεβίκο".                          Η....''ΕΠΙΣΤΟΛΗ''                                                
«Ένας επιστρατευμένος όχλος μπολσεβίκων του ΚΚΕ-ΠΑΜΕ και προθύμων συνοδοιπόρων ηλιθίων διαδήλωσε έξω από το δικαστικό μέγαρο της Πάτρας με ντουντούκες, κομμουνιστικά άσματα, πανό και φεϊβολάν ώστε να δείξουν τη συμπαράσταση τους στον δικαζόμενο άθεο σύντροφό τους δήμαρχο Πάτρας για παράβαση καθήκοντος.
Η αίθουσα του Δικαστηρίου (ακροατηρίου) του β’ τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών ήταν κατάμεστη μόνον από τους εντεταλμένους υπαλλήλους του μαρξιστικού φυράματος, όπου με την γνωστή τους μέθοδο επιχειρούσαν να επηρεάσουν και να εκφοβίσουν το Δικαστήριο.
Όσον αφορά, τα «επιχειρήματα» και οι ισχυρισμοί της υπερασπίσεως ήταν μόνον επαίσχυντες πολιτικές συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής, χωρίς να τολμήσουν να εκφράσουν την οποιαδήποτε νομιμοφανή «δικαιολογία», για την παράβαση καθήκοντος (άρθρο 259 Π.Κ.) που διέπραξε ο κατηγορούμενος μπολσεβίκος.
Αξιοσημείωτη είναι  η συμπεριφορά του μητροπολίτη Πατρών, Χρυσοστόμου όπου σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου της Ι.Μητροπόλεως Πατρών εξέφρασε τηλεφωνικά την αγάπη του προς τον άθεο μπολσεβίκο.
Να γνωρίζουν από τώρα πως όσοι κι αν είναι οι εντεταλμένοι παραβάτες της ελληνικής δικαιοσύνης, όσοι κι αν παραγκωνίζουν καθημερινά το νομοθετικό μας σύστημα, η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει!
Μιχάλης Αρβανίτης»

Δεν υπάρχουν σχόλια: