Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ !!!

Λοιπόν, για να τελειώνουμε με τα αστεία και τις τυπικότητες. Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι πλέον κράτος εν κράτει στη ΝΔ. Αυτή τη στιγμή ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όχι μόνο ελέγχει ένα μεγάλο κομμάτι της, πάλαι ποτέ κραταιάς, συντηρητικής παράταξης του Κ. Καραμανλή, αλλά θεωρείται και «ινδαλμα» για το λούμπεν, φιλελέ συνονθύλευμα των  πρώην «Μένουμε Ευρώπη» και νυν «#παραιτηθείται».
Παρά τη μανιώδη προσπάθεια της διαπλοκής να τον μακιγιάρει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ελέγχει μόνο τυπικά το κόμμα του. Μέχρι και ο θυρωρός του Μοσχάτου έχει καταλάβει πως το παιδί δεν κάνει ούτε για να διώχνει τα περιστέρια από το μπαλκόνι.
Οι μετριοπαθείς κεντροδεξιοι του κόμματος, από την άλλη, είναι πλέον ανήμποροι να αντιδράσουν στην επέλαση των άλλοτε εκλεκτών του Παττακού και του Παπαδόπουλου. Το κόμμα εάλω…

Η συζήτηση λοιπόν, δεν είναι αν και πότε θα γίνουν εκλογές, αλλά το αν η συντηρητική, δεξιά παράταξη (και δεν εννοώ αποκλειστικά τη ΝΔ) θα βρει τον δικό της «Τραμπ» για να αντικαταστήσει το ανέκδοτο που λέγεται «Κυριάκος Μητσοτάκης». Εγώ τα λεφτά μου πάντως θα τα πόνταρα στον Άδωνη. Δεν υπάρχει άλλος τόσο λαϊκιστής και τόσο ικανός να μπορεί να πει το πιο υπερβολικό ψέμα δίχως τον παραμικρό δισταγμό… και μάλιστα να το πιστεύει!
Σήμερα είχε και συζήτηση στη Βουλή για τη δημόσια τάξη, τα Εξάρχεια και την «ανομία» που ζήτησε - το σύμβολο της νομιμότητας και της εντιμότητας- ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με επίκαιρη ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό. Το περίεργο όμως δεν είναι αυτό.
Τι της έχει μείνει άλλωστε της ΝΔ να «πουλήσει»; Τάξη, ασφάλεια, πατρίδα, θρησκεία… οικογενειοκρατία! Το περίεργο είναι πως χθες όλα τα συστημικά κανάλια (μηδενός εξαιρουμένου) είχαν -ταυτόχρονα- την ίδια φαεινή ιδέα.
Ξύπνησαν δηλαδή το πρωί οι υπεύθυνοι, όλων των καναλιών, και είπαν «βρε μήπως να κάνουμε το βράδυ ρεπορτάζ για τα αναρχοκρατούμενα Εξάρχεια, να βάλουμε καναδυο αγανακτισμένους κατοίκους να μιλήσουν και να ρίξουμε και τις ευθύνες στον Τόσκα;«… επαναλαμβάνω, όλα αυτά… εντελώς τυχαία! Μάλιστα, κανάλι, του οποίου ο ιδιοκτήτης φέρεται να έχει μπλοκαρισμένους λογαριασμούς για φοροδιαφυγή 50 εκατομμυρίων, μας ενημέρωσε με πόσα εκατομμύρια έχει ζημιωθεί το δημόσιο από τις επιθέσεις των αναρχικών. Κατάλαβες;....Κατάλαβα να λες !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: