Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΠΑΧΗΣ - ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ....ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ !!!

Τα απρόοπτα κατά τη μεταφορά μεγάλων αντικειμένων και ιδίως...επαγγελματικών ψυγείων είναι μέρος της δουλειάς των ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ και δεν μπορείς να τα εξαλείψεις. Οι εταιρίες που έχουν όμως τις νταλίκες και τα φορτηγά καθώς και το προσωπικό που μεταφέρουν τα εμπορεύματα φέρουν σημαντικό βαθμό ευθύνης για τις ζημιές που προξενούν και που κανείς δεν θα ήθελε.
Κάτι ανάλογο συνέβη σήμερα με φορτηγό της συγκεκριμένης εταιρίας ''ΠΑΧΗΣ'' που μετέφερε για λογαριασμό ενός φίλου το πιο κάτω ψυγείο στο ηράκλειο της Κρήτης . Όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύω ένα ολοκαίνουργιο σχεδόν ψυγείο έπεσε ''θύμα'' της εταιρίας που το μετέφερε με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.
Αρκετοί θα σκεφτούν πως το ψυγείο αυτό θα επισκευαστεί και θα δοθεί στον πελάτη στην αρχική του μορφή. Δεν είναι όμως έτσι γιατί δεν ξέρεις τίποτα για την ζημιά, μέχρι την στιγμή που γίνεται η παραλαβή του από τον πελάτη και σε ενημερώνει ότι το ψυγείο έχει φτάσει στραπατσαρισμένο. Το χειρότερο όμως είναι όταν ο συγκεκριμένος φίλος απευθυνόμενος πρός την εταιρία και εξηγώντας τους τι έχει γίνει, να του λένε πόσα χρόνια είναι στην πιάτσα και να προσπαθούν να τον βγάλουν τρελό, ή ότι έτσι το έστειλε, ή ότι ο πελάτης το έκανε για να του κόψει από την τιμή. Θα σας πώ μόνο αυτό. Στην πιάτσα υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και επαγγελματίες. Σας παραθέτω τις πιο κάτω φωτογραφίες για να αποδείξω ότι η συγκεκριμένη εταιρία μόνο στους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ δεν ανήκει. Τα συμπεράσματα δικά σας.














Δεν υπάρχουν σχόλια: