Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ....ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!

Μόνο ήρεμη δεν είναι η κατάσταση στην κοινοβουλευτική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τις τελευταίες ημέρες. Η αποκάλυψη για την αγορά του σπιτιού του Βολταίρου στο Παρίσι από τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, και κυρίως η μη κατάθεση του πόθεν έσχες της, όπως ορίζει ο νόμος, έχουν προκαλέσει μεγάλες αναταράξεις στη δεξιά παράταξη.
 Και μπορεί να δόθηκε μάχη στα κανάλια και στα ραδιόφωνα της διαπλοκής για περιορισμό της ζημιάς, όμως βουλευτές και προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ κάνουν λόγο ακόμη και για πολιτικό Βατερλό του Μητσοτάκη.
Στελέχη πρώτης γραμμής δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους για τις μη εξηγήσεις που έδωσε η Μαρέβα Μητσοτάκη, ενώ κάποιοι πιο οργισμένοι τονίζουν με νόημα: «Καθαρές εξηγήσεις τώρα. Ολα στο φως. Μην παίζουν με τις αντοχές μας». Σύμφωνα με πληροφορίες μας σφόδρα ενοχλημένοι είναι οι βουλευτές και τα στελέχη με καραμανλικές αναφορές. Διέρρευσε, για παράδειγμα, ότι ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης σχολίασε αρνητικά τους χειρισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη στο σχετικό θέμα.Εξ άλλου η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου διαβίβασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών την μηνυτήρια αναφορά που έχει καταθέσει ο διευθυντής του Documento Κώστας Βαξεβάνης σε βάρος τόσο του πρόεδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και της συζύγου του Μαρέβας Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη για την υπόθεση της μη υποβολής επί σειρά ετών Πόθεν Έσχες.
Η κυρία Δημητρίου διαβίβασε την μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: