Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ Ο....ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ !!!

Κάτι ο «πόλεμος» ΝΔ - Κυβέρνησης για το Eurogroup, κάτι η αγωνία και το ξενύχτι για την εκβασή του, έριξαν στο κρεβάτι του πόνου τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έτσι η προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη 21 Φεβρουαρίου ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο της Κρήτης αναβάλλεται λόγω γρίπης η οποία τον ταλαιπωρεί το τελευταίο 24ωρο.

Ωστόσο έπρεπε να παραβρεθεί στην κηδεία του Βαγγέλη Μπασιάκου όπου εκφώνησε και τον επικήδειο λόγο. Μετά την κηδεία η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε και ο γιατρός του συνέστησε 48ωρη ξεκούραση. Δεν παρέλειψε όμως
ζητήσει «να φύγει η Κυβέρνηση για να αναπνεύσει ο τόπος» και το Μέγαρο Μαξίμου να του προσάπτει ότι «επαναβεβαιώνει τα διαπιστευτήριά υποταγής στους θεσμούς.

Κυβερνητικοί κύκλοι ανέφεραν διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΝΔ για τη συμφωνία στο Eurogroup. Μάλλον την είχαν γράψει από χθες.

Ενημερωθήκαμε επίσης για την ασθένεια του κ. Μητσοτάκη και την αναβολή της προγραμματισμένης ομιλίας του. Του ευχόμαστε περαστικά και περιμένουμε όταν αναρρώσει να ζητήσει εκ νέου εκλογές"

Δεν υπάρχουν σχόλια: