Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Ο...ΝΙΚΟΛΟΠΥΛΟΣ Ο...GUCCI ΚΑΙ ΤΟ...ΤΑΜΑ !!!

Εναλλακτική πρόταση μετά την απόρριψη του σχεδίου για επίδειξη μόδας στην Ακρόπολη, έκανε στον διάσημο οίκο μόδας ο ανεξάρτητος βουλευτής σε μια ύστατη προσπάθεια να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του.«Μόδιστρε την ευχή…». Με τη φράση αυτή ο ευλαβής Νίκος Νικολόπουλος κλείνει την επιστολή που απηύθυνε στον οίκο Gucci σε μια ύστατη προσπάθεια - μετά την απόσυρση των υπογραφών των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας- να βρει χρηματοδότες για το χτίσιμο του εμβληματικού ναού του Σωτήρος.Σύμφωνα με το σκεπτικό του Νίκου Νικολόπουλου η σύνδεση των Gucci με τις αξίες του έθνους έχει βαθιές ρίζες τόσο στο απώτερο παρελθόν όσο και στο πρόσφατο, αφού οι οπλαρχηγοί της επανάστασης του 1821, όταν έκαναν το τάμα είχαν στο μυαλό τους μια εύπορη καλοντυμένη Ελλάδα με ακριβά ρόυχα και αξεσουάρ.
Μάλιστα όπως υπενθυμίζει στους υπεύθυνους του οίκου, η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας είναι συσχετισμένος με χλαμύδες που δεν έχουν καμία σχέση με την αισθητική του. Αντίθετα ένας μεγαλοπρεπής ορθόδοξος ναός θα ταίριαζε πολύ περισσότερο με το προφίλ τους.
Σε αντάλλαγμα για την επένδυση που προτείνει στον Οίκο Gucci o Νίκος Νικολόπουλος προσφέρει την ευκαιρία να γίνει μέγας χορηγός του ναού, να κάνει εντός του επιδείξεις θρησκευτικής μόδας και να τοποθετήσει το λογότυπό του στις κορνίζες των εικόνων και στις αγιογραφίες του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: