Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

ΜΑΛΛΙ ΜΕ ΜΑΛΛΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ....ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ L'OREAL !!!

Μία μεγάλη επένδυση στην Ελλάδα ετοιμάζει η γαλλική πολυεθνική L’Oreal, όπως αποκαλύπτουν κυβερνητικοί κύκλοι.
Σχολιάζοντας πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας - τις οποίες αποδίδουν στον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας – ότι ο Α. Τσίπρας χρησιμοποίησε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να πάει διακοπές, αποκάλυψαν συνάντηση του Πρωθυπουργού στο Παρίσι με τον Πρόεδρο της L’Oreal για τα σχέδιά της να επενδύσει στη χώρα μας.
Όπως αναφέρουν, ο Πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης, Μιχάλη Καλογήρου, μετά την Σύνοδο των χωρών του Νότου στη Λισαβόνα στην οποία παρέμεινε από την Παρασκευή 27.01 μέχρι και την Κυριακή 29.01 έκανε ολιγόωρη στάση στο Παρίσι για την οποία  ήταν ενήμερη τόσο η Ελληνική Πρεσβεία όσο και η Γαλλική Κυβέρνηση.
Εκεί, ο Α. Τσίπρας είχε συναντήσεις με τον Πρόεδρο της  L΄Οreal, η οποία προετοιμάζει μεγάλη επένδυση στη χώρα μας, με εκπροσώπους της επενδυτικής Τράπεζας Rothschild, που αποτελεί επίσημο Σύμβουλο του ΟΔΔΗΧ με αντικείμενο την προετοιμασία της εξόδου της χώρας στις αγορές, αλλά και με άλλους επενδυτικούς παράγοντες, επισημαίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: