Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ....ΦΡΕΝΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ !!! [ video ]

Τέλος στην αγωνία των ανδρών που κάθονται στη θέση του συνοδηγού όταν οδηγεί η σύντροφος τους υπόσχεται να δώσει μια νέα συσκευή που παρουσιάστηκε πρόσφατα σε διεθνή έκθεση αυτοκινήτου.

Η συσκευή αποτελείται από ένα δεύτερο φρένο που τοποθετείται στην πλευρά του συνοδηγού και του επιτρέπει να επιβραδύνει το αυτοκίνητο σε περίπτωση που θεωρεί ότι απειλείται η ζωή του ή η σωματική του ακεραιότητα.
Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, η συσκευή είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας αγοράς, από την οποία διαπιστώθηκε τεράστια ζήτηση μεταξύ του ανδρικού πληθυσμού ηλικίας 18-88 ετών. «Γνωρίζουμε ότι πολλοί άντρες που αναγκάζονται να καθίσουν στη θέση του συνοδηγού όταν οδηγεί η κοπέλα τους ή η γυναίκα τους πατάνε με δύναμη το πάτωμα του αυτοκινήτου και προσεύχονται σιωπηλά» τονίζουν εκπρόσωποι της εταιρείας.
«Μάλιστα, έχουμε δει περιπτώσεις όπου το πόδι κάποιων ανδρών έχει περάσει μέσα από το πάτωμα, στην προσπάθεια τους να πατήσουν αυτό το αόρατο φρένο»
Η συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί σε λίγα μόνο λεπτά ενώ, εκτός από το δεύτερο φρένο, η εταιρεία σύντομα σκοπεύει να κυκλοφορήσει δεύτερο γκάζι, συμπλέκτη και τιμόνι.
Πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί που χαρακτηρίζουν σεξιστική τη νέα εφεύρεση. «Μια χαρά οδηγεί η γυναίκα μου, δε βλέπω το λόγο να φτιάξουν ένα τέτοιο πράγμα» μας είπε άντρας που καθόταν δίπλα στη σύζυγό του στο αυτοκίνητο, ενώ αμέσως μετά ψιθύρισε τη λέξη «βοηθήστε με» στον ανταποκριτή μας.Video: Ενα διαφορετικό… ατύχημα σε γυναίκα συνοδηγό αγωνιστικού  

Δεν υπάρχουν σχόλια: