Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΤΙΣ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΤΑΚΤΩΣ....Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ !!!

Τον Πάπα Φραγκίσκο αναμένεται να συναντήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις 24 Μαρτίου, μία ημέρα πριν την Σύνοδο Κορυφής της Ρώμης, σύμφωνα με πληροφορίες. Κατά τη συνάντηση ο πρωθυπουργός θα ζητήσει από τον Ποντίφικα τη χορήγηση δανείου ύψους 458 δισ. ευρώ με το ισχύον δίκαιοπρακτικό επιτόκιο του 5,3% και περίοδο χάριτος 100 έτών. Το αίτημα του Α. Τσίπρα, αναφέρουν πηγές του Βατικανού και τραπεζικά στελέχη, έγινε εν μέρει δεκτό. Kατά πολιτικούς και οικονομικούς αναλυτές, ο «πρωθυπουργός της Ελλάδας», έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για την εξεύρεση εναλλακτικών πηγών χρηματοδότησης των δημοσιονομικών αναγκών της Ελλάδας, σε μια προσπάθεια για τον απεγκλωβισμό της χώρας από μνημόνια, τρόικα και την υποτέλεια στη Γερμανία.

Υπό αυτό το πρίσμα, λένε, «ερμηνεύεται η ξαφνική στροφή του Α. Τσίπρα προς την Αγία Τριάδα.
Προς αυτή την κατεύθυνση, της οικονομικής και πολιτικής ανεξαρτησίας της Ελλάδας, συντάχθηκε και το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψαν, υπό καθεστώς άκρας μυστικότητας, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάπας Φραγκίσκος.
Το έγγραφο-σύμβαση δανείου που έχουμε στην κατοχή μας , δεν περιλαμβάνει ως προϋπόθεση τη λήψη κανενός δημοσιονομικού μέτρου ή εφαρμογή μεταρρυθμιστικού προαπαιτούμενου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο μια πιο προσεκτική ματιά στα «ψιλά γράμματα» της τραπεζικής σύμβασης, αποκαλύπτει τη δέσμευση του Α. Τσίπρα έναντι του Βατικανού, για δραστικές αλλαγές στα σώματα ασφαλείας.
Το έγγραφο-σύμβαση δανείου που έχουμε στην κατοχή μας , δεν περιλαμβάνει ως προϋπόθεση τη λήψη κανενός δημοσιονομικού μέτρου ή εφαρμογή μεταρρυθμιστικού προαπαιτούμενου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.Ειδικότερα, στους όρους περιλαμβάνεται η αλλαγή της ενδυμασίας των ανδρών και γυναικών της Ελληνικής ενδυμασίας, ορίζοντας ευθαρσώς ότι από την επομένη της εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να φοράνε στολές παρόμοιες με αυτές της παπικής Ελβετικής φρουράς που προστατεύει εδώ και αιώνες το Βατικανό.
Πληροφορίες που θέλουν τον Α. Τσίπρα να έχει δεσμευθεί για αλλαγές στις αστυνομικές ταυτότητες και υποχρεωτική αναγραφή σε αυτές του καθολικού θρησκεύματος, ελέγχονται ως ανακριβείς. Ανυπόστατες επίσης είναι και οι φήμες ότι το Βατικανό απαίτησε ριζικές αλλαγές στην ελληνορθόδοξη εκκλησία.
Τέλος, όπως έγινε γνωστό, εκτός από δάνειο, ο κ. Τσίπρας κατάφερε να φέρει πίσω στις αποσκευές του και ένα βιβλίο, τον Κώδικα ΝταΒίντσι του Νταν Μπράουν, με αφιέρωση από τον ίδιο τον Πάπα. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρωτάτε τον Alex;
Καλά δεν ξέρετε το: Στου κουφού την πόρτα .... πάρ την πόρτα και .. φύγε!!!! Και ΈΤΣΙ αποδεικνύεται ΌΤΙ Ο ΚΟΥΦΟΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ... ΤΥΦΛΟΣ! Ο Alex δεν είναι μόνο και τα δύο αλλά είναι και έχει το ΦΟΒΙΚΟ ΦΟΝΙΚΌ ΣΎΝΔΡΟΜΟ! Γιαυτό άλλωστε το Σάπιου Αποικιοκρατικό Σύστημα το Έβαλε Εκεί μαζί με τον Χαμμένο! Τί ψάχνεται; Τις γωνίες στον Κύκλο ;;

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΜΑ: ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΡΗΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;; Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ; ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ !!!

Ένα ΜΠΡΆΒΟ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΉΚΑΜΕ! Αλλά φίλοι Μου τώρα ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΆ!
Διαβάζουμε Ιστορικά Στοιχεία!

Το ημερολόγιο έδειχνε 25 Ιουλίου 1940, όταν έλεγε ΣΕ δημόσια ομιλία του χιτλερικού επιτρόπου στην Ολλανδία, Άρτουρ Ζέις - Ίνκβαρτ, ηγετικού στελέχους του Γ’ Ράιχ, που πρωτοστάτησε στις ζυμώσεις για τη διαμόρφωση της μεταπολεμικής… Νέας Ευρώπης ΤΟΥ ΤΏΡΑ (Άλλωστε και ο Bush Junior ΜΙΛΟΎΣΕ ΓΙΑ ΝΈΑ ΕΥΡΏΠΗ)!!

«Η Νέα Ευρώπη της αλληλεγγύης και της συνεργασίας όλων των λαών της, μια Ευρώπη δίχως ανεργία, οικονομικές και νομισματικές κρίσεις, μια Ευρώπη του σχεδιασμού και του καταμερισμού εργασίας, η οποία έχει στη διάθεσή της τις πιο σύγχρονες τεχνικές παραγωγής κι ένα πανηπειρωτικό σύστημα εμπορίου κι επικοινωνιών αναπτυγμένο σε κοινή βάση, θα θεμελιωθεί με ασφάλεια και ραγδαία αυξανόμενη ευημερία μόλις απομακρυνθούν οι εθνικοί οικονομικοί φραγμοί. […] Σ’ αυτήν την Ευρώπη όλα τα χέρια θα χρειάζονται. Τα ταλέντα κάθε έθνους θα απολαμβάνουν ένα διευρυμένο πεδίο δράσης. Τα ταλέντα καθηλώνονται όταν περιορίζονται σε μικρές εθνικές, πολιτικές και γεωγραφικές επικράτειες. Σε μια μεγαλύτερη σφαίρα είναι δυνατόν ακόμη και για μικρές χώρες και τους υπηκόους τους να αναπτύξουν πλήρως τις πολιτισμικές, οικονομικές και ανθρώπινες δυνατότητές τους».

Στο ίδιο ακριβώς μήκος κύματος και Συχνότητας κινούνταν οι οδηγίες του επικεφαλής της υπηρεσίας ενημέρωσης, του υπουργείου εξωτερικών του Γ’ Ράιχ, για το χειρισμό του… «ζητήματος Ευρώπη», από τα γερμανικά ΜΜΕ, Καρλ Μένγκερλε, στις 27 Σεπτεμβρίου 1941:
«[…] Στόχος: μια ομοσπονδιακή Ευρώπη υπό την ηγεσία και προστασία της ισχυρότερης, υγιέστερης και πιο υπεύθυνης ομάδας δυνάμεων. […] Η διαίρεση της Ευρώπης σε μικρές ή μικροσκοπικές εθνικές οικονομίες και συστήματα επικοινωνίας είναι ξεπερασμένη. Τέρμα πια στα διαβατήρια και τις βίζες. Η κεντροευρωπαϊκή ευημερία θα φέρει ευημερία και οικονομική ασφάλεια σε όλα τα μέλη. […] Οι αντίπαλοι της Ευρώπης δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα άλλο πέρα από την επιστροφή στις παλιές μέρες, που η ιστορική εξέλιξη έχει ξεπεράσει και απορρίψει».
Τί ΔΙΑΦΈΡΟΥΝ ΑΠΌ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ;; ΤΑ .. ΟΝΌΜΑΤΑ ΜΌΝΟ!!!

Αφού τα ξέρατε ΓΙΑΤΊ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΤΏΡΑ;; Άρα Αρχίσαται να ΦΟΒΌΣΑΣΤΕ! Τώρα (Ίσως!;) ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!