Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 5 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ο ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ !!!

Καθαρογράφτηκε τελικά από το Ελεγκτικό Συνέδριο η απόφαση για το ποσό των σχεδόν 5 εκατ. ευρώ που οφείλει στο Ελληνικό Δημόσιο ο Θέμος Αναστασιάδης. Το ανώτατο δικαστήριο αποφάσισε τελεσίδικα και αμετάκλητα, τον Ιούνιο του 2016, να επικυρώσει το πρόστιμο σε βάρος του εκδότη για αδικαιολόγητο πλουτισμό και από τότε εκκρεμούσε η καθαρογραφή της απόφασης.
Πρόκειται για μία υπόθεση η οποία «σέρνεται» από το 2007 και αφορά στις καταθέσεις του εκδότη και της συζύγου του στην τράπεζα BNP Paribas.
Το ποσό αυτό προέκυψε έπειτα από έρευνα στις εν λόγω καταθέσεις (στις 20 Ιουλίου 2007) ύψους 2.486.000 ευρώ, αλλά και στον προσωπικό του λογαριασμό, ο οποίος ανοίχτηκε στην ίδια τράπεζα (23 Ιουλίου 2007) όπου και κατατέθηκαν 2.487.500 ευρώ.
Στην απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, όπως είχε εκδοθεί τον Ιούνιο του 2013, ο έλεγχος έδειξε ότι τα ποσά αυτά δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από νόμιμες πηγές εσόδων του Αναστασιάδη και για τον λόγο αυτό καταλογίστηκαν εις βάρος του.                                                                                                     

efsyn

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καί όμως είμαστε εντός ..θέματος!

«Η Ελλάδα, η Αρχαιότερη Δημοκρατία, είναι σταθερή σύμμαχος και φίλη ΗΠΑ, στο πλευρό της σε όλους τους μεγάλους πολέμους (Κριμαϊκό, γιαυτό είχαμε την Εθνική Καταστροφή του 22! Πόλεμο της Κορέας "Ιδού Κύριε Πρόεδρε ο Στρατός Σας! Βιετνάμ! Αμερικάνικη Χούντα του 67! Κατοχή της Κύπρου 74!)και αντιπαραθέσεις και πάντα μαζί με ΗΠΑ σε όλους τους αγώνες υπέρ της ελευθερίας».
Αυτό ανέφερε ο Έλληνας ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.
Πέστε του Αριστερούλη ΌΤΙ Η ΗΠΑ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΚΈΡΔΙΣΕ ΚΑΝΈΝΑΝ ΠΌΛΕΜΟ! ΟΎΤΕ ΤΟΝ Β Παγκόσμιο! Αυτόν τον καθάρισε η Σοβ.Ενωση! Η ΗΠΑ έχουν ιδικότητα να φτιάχνουν φασιστικά πραξικοπήματα και πολιτικές δολοφονίες, γιαυτό και το Φονιάδες των Λαών Αμερικάνοι!