Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ....ΜΕ ΚΟΥΚΛΕΣ !!!

Τη δυνατότητα στους πελάτες τους να κάνουν σεξ με κούκλες δίνει ένας νέος οίκος ανοχής με το όνομα Lumi Dolls, που άνοιξε πρόσφατα στην Βαρκελώνη διεκδικώντας τον τίτλο του πρώτου οίκου αυτού του είδους στην Ευρώπη.
Στον οίκο ανοχής υπάρχουν τέσσερις κούκλες καθεμία με διαφορετικά χαρακτηριστικά, οι οποίες, όπως τονίζεται πλένονται και απολυμαίνονται με αντιβακτηριδιακό σαπούνι πριν χρησιμοποιηθούν ξανά.
Κάθε κούκλα κοστίζει 4.000 ευρώ, ζυγίζει 40 κιλά και είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη. Μάλιστα μία από αυτές έχει μπλε μαλλιά για να παραπέμπει σε ιαπωνικό anime.

Προς το παρόν λόγω των πρόσφατων εγκαινίων του οίκου ανοχής το κόστος για μια ώρα συνεύρεσης με μια από τις κούκλες είναι 80 ευρώ, αντί για τα 120 ευρώ που θα κοστίζει κανονικά. 
Οι πελάτες μπορούν να ζητήσουν οι κούκλες να φορούν τα ρούχα της επιλογής τους ή να βρίσκονται σε συγκεκριμένη θέση, ενώ όπως αναφέρεται στο site της Lumi Dolls, είναι απολύτως ρεαλιστικές στην υφή και την κίνηση ώστε να μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει τις φαντασιώσεις του χωρίς όρια. Ωστόσο είναι υποχρεωτικό οι πελάτες να φορούν προφυλακτικό.

Δίνεται επίσης η δυνατότητα ραντεβού για ολόκληρο βράδυ ή ακόμα και για ζευγάρια και μέχρι στιγμής η ιδέα φαίνεται να έχει μεγάλη απήχηση. Σημειώνεται ότι το σεξ με κούκλες είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Μαλαισία και στην Ιαπωνία.
Δείτε φωτογραφίες από τις κούκλες:






Δεν υπάρχουν σχόλια: