Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΝΑΣ ΑΦΡΑΓΚΟΣ....''ΩΝΑΣΗΣ'' ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ !!!

Λεφτά δεν υπάρχουν… στους ''λογαριασμούς'' του Αρτέμη Σώρρα. Και η Τράπεζα της Ελλάδος, επιβεβαιώνει με υπόμνημά της που κατατέθηκε στην Εισαγγελεία του Αρείου Πάγου στις 23 Ιανουαρίου, την απάτη του αρχηγού της Ελλήνων Συνέλευσις. Το υπόμνημα κατατέθηκε με αφορμή τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει για τα εξώδικα Σώρρα, με τα οποία πολίτες προσφεύγουν στις εφορίες και ζητούν να απαλλαγούν από τα χρέη τους και αυτά να εισπραχθούν από τον περιβόητο λογαριασμό των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Όπως προκύπτει από τα έγγραφα που περιέχονται στο υπόμνημα, ο Αρτέμης Σώρρας δεν έχει… φράγκο και σίγουρα δεν μπορεί να αποπληρώσει το χρέος της χώρας όπως διατείνεται.
Η Τράπεζα της Ελλάδος ζήτησε εγγράφως από πέντε τράπεζες - Attica Bank, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς - να την ενημερώσουν αν υπάρχουν τραπεζικοί λογαριασμοί του Αρτέμη Σώρρα με χρηματικά ποσά που θα μπορούσαν να διατεθούν προς εξόφληση του δημοσίου χρέους. Οι απαντήσεις ήταν όλες ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΜΑ: ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΠΙΤΌΚΙΑ!

Εδώ ξανά το βλέπουμε το ψέμα όλων των καλοθελητών! Αντιστρέφουν την Λογική! Την Βιάζουν και Ασελγουν! Χρεισιμοποιούν ψευτοεπιστημονικούς όρους! Έτσι είναι και το Καπιταλιστικό Οικονομικό Σύστημα: Αντιεπιστημονικό, Άνευ Λογικών Κανόνων, κοινώς ΣατανικόΣκοταδιστικό (ΣΣ)! Άκου Εκεί.... Αρνητικά Επιτόκια! Αυτός ο όρος είναι ... Μη Υπάρχον! Δεν Υπάρχει! Χρεισιμοποιούν ψεύτικους όρους για να δικαιολογίσουν το ψέμα Τους! Αυτοί ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΨΈΜΑ ΖΟΥΝΕ γιαυτό παίρνουν ψυχοφάρμακα και ναρκωτικά (Μαριχουάνες, Κόκες και Συνθετικά)!

Αλλά ΕΜΕΊΣ ΥΠΟΦΈΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΊΝΟΥΜΕ !!!