Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ !!!

Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του Νίκου Τόσκα, πως το τρομο - πακέτο που στάλθηκε στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι με παραλήπτη τον διευθυντή ευρωπαϊκών υποθέσεων του ΔΝΤ Τζέφρι Φρανκς και το οποίο τραυμάτισε μία γυναίκα, εμφάνιζε ως αποστολέα τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια.
Ως διεύθυνση φαινόταν αυτή του παλιού του πολιτικού γραφείο ενώ η αποστολή είχε γίνει από το κέντρο της Αθήνας, όπως και στο πακέτο - βόμβα που στάλθηκε χθες (16.03.2017) στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών με παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Χθες (15.03.2017) έστειλαν πακέτο - βόμβα στον Σόιμπλε με αποστολέα τον Άδωνι Γεωργιάδη
Και τα δυο πακέτα στάλθηκαν από το κέντρο της Αθήνας και η συνδεσμολογία των εκρηκτικών μηχανισμών είναι ίδια.

Ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του πολίτη Ν. Τόσκας δήλωσε, σήμερα (17.03.2017) ότι το πακέτο που εξερράγη στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι ταχυδρομήθηκε από την Ελλάδα και είχε ως αποστολέα τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλια με διεύθυνση του γραφείου του που ίσχυε κατά το παρελθόν. Ο Ν. Τόσκας ανέφερε πως ενημέρωσε ήδη τον Β. Κικίλια γι αυτή την εξέλιξη.
Γερμανικές και ελληνικές Αρχές συνεργάζονται στενά ενώ τα δυο αυτά περιστατικά έχουν σημάνει τον συναγερμό σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς εκφράζονται φόβοι έχουν σταλεί και άλλα τρόμο - δέματα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το νέο σύνταγμα, όπλο ανάκτησης της εθνικής κυριαρχίας... ΕΊΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ/ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ! Είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ! Η ΧΏΡΑ ΜΑΣ από το "21" και μετά Είναι και βρίσκεται σε Ένα μεγάλο ψέμα! Ακόμη και Σήμερα/Τώρα! Αλλά έτσι είναι σε ΌΛΕΣ της Χώρας που βρίσκονται και Είναι Αποικιοκρατούμενες! Αυτό η Σχέση Επιφέρει με Φυσικομαθηματική Ακρίβεια ΕΘΝΙΚΈΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ! Τί να αναφέρουμε; το 22; τους Εμφυλίους; ΤΑ καταραμένα χρόνια των δεκαετιών 50 κ. 60; την ΦασιστοΑμερικάνικη Χούντα του 67; Την ΑγγλοΑμερικάνικη "μεσολάβηση" της ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ; Το "φεύγουν οι βάσεις που ... μένουν (Δεκαετία 80)"; Το "Εκσυγχρονισμός του Κράτους;" το "Λεφτά Υπάρχουν;" Τι να θυμηθούμε και τι να ξεχάσουμε; Τους Κωστάκιδες, Γιωργάκιδες και όλους τους Λαλάκιδες έως και μέχρι Σήμερα και Τώρα;; ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΠΡΟΔΟΤΩΝ Κυβερνούσαν και Κυβερνούν! Και η Πρέζα συνεχίζεται! Θέλουν τον Ανοστο κ. Ανογρασμικό ... Λούλη τον Κυριακούλη !!!
ΜΑ ΜΙΑ ΚΑΤΆΡΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΩΝ Ο ΠΌΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ! .. Στο Διάολο όλοι Σας (πάρτε και τους Ανώτατους Ρασοφόρους Ρασπουτίνες μαζί!!)!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και όλα είναι στον ..
Αέρα !

Ενδιαφέρον θα είχε επίσης να ασχοληθούμε έστω και για λίγο με την ιστορία μιας παγκόσμιας γνωστής "εταιρείας" η οποία είναι και σύμβουλος πάνω σε νομοθετικά και οικονομικά θέματα Κρατών! π.χ. αυτή η "φίρμα" είναι ο βασικός σύμβουλος της γερμανικής κυβέρνησης ! Ποια εταιρεία είναι; Την γράφουν pwc ! Τί ρόλο παίζει στην Ελλάδα (άκουσον άκουσον) σε συνάρτηση "και" με την ... Κίνα; Το Λούμπεν Προλεταριάτο της ΑριστεροΔέξιας Κυβερνητικής Κομπανανίας μαζί και με τούς άλλους χλεχλέδες των βουλευτικών εδράνων γιατί δεν μιλούν για την νομοθετική και οικονομική Direkt επιρροή και επιρροές που έχουν στην Ελλάδα; Σας ταΐζουν πλούσια όλους σας; Αλλά με τί όμως;

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΑ

«Ο Πατριωτισμός ενός κόμματος ή Ατόμου δεν κρίνεται κυρίως από την θέση του κόμματος ή του Ατόμου στον πολιτικό και κοινωνικό Αγώνα στο εσωτερικό της Χώρας. Και ιδίως όταν ο αγώνας οξύνεται, οπότε δεν υπάρχει όριο σε συκοφαντίες ! Ο Πατριωτισμός ενός κόμματος ή ενός Ατόμου κρίνεται όταν κινδυνεύει η Ανεξαρτησία και η Ελευθερία της Πατρίδας ΜΑΣ! Εκεί η Λυδία Λίθος».

《Ετσι Αγαπάμε Εμείς την Ελλάδα. Με την Καρδιά ΜΑΣ (την Ψυχή ΜΑΣ) και με το Αίμα ΜΑΣ.》


«Ολα δείχνουν ότι ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός την Ελλάδα και τα Βαλκάνια διαλέγει σαν πεδία για την επόμενη πολεμική του πρόκληση. Πρέπει οι Αμερικανοί οι πλουτοκράτες και τα ρέστα που τρέφονται από τον πόλεμο, να καταλάβουν πως τα πολεμικά τους σχέδια ΔΕΝ θα περάσουν. Ο Λαός της Ελλαδος Αδούλωτος και Περήφανος ΞΑΝΑΛΕΕΙ το ΟΧΙ. Και αν τον κάνουνε τον πόλεμο θα πιάσει πάλι τα Ταμπούρια, θ' ανεβεί με τους Αντάρτες στα βουνά, θα τους κάνει τον πόλεμο τάφο τους. Αν οι εκμεταλευτές τολμήσουν, θα τους Τσακίσουμε (Τώρα)! Θα τους χτυπήσουμε και από πίσω μαζί με τους στρατούς των Λαϊκών Δυνάμεων! Δεν θα πολεμήσουμε τη Σοβ. Ενωση (Ρωσία)! Δεν θα ξαναγίνει 2η Ουκρανία»!!!