Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ. ΕΘΕΑΘΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟΝ ΕΙΣ ΧΩΡΙΟΝ. ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΟΣΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ !!!

Αργά το βράδυ της Τετάρτης η ελληνική αστυνομία ενημερώθηκε ότι ο φάκελος ταχυδρομήθηκε στα ΕΛΤΑ, από άγνωστο μέχρι στιγμής ταχυδρομείο στην Αττική και έφερε ελληνικά γραμματόσημα και σφραγίδες.
Ως αποστολέας αναγράφεται:
Spyridon - Adonis Georgiadis
New Democracy
Akadimias 84 -10678
Athens Attica
Greece
Τα στοιχεία αυτά φαίνονται σε φωτογραφία του εξωφύλλου του φακέλου που εστάλη από τη Γερμανία στις ελληνικές αρχές.
Αμέσως και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας εκάλεσε σε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να παραδοθεί.

Οι ελληνικές Αρχές αναμένουν αυτή την στιγμή να ενημερωθούν για το αν η επιστολή είχε στο εσωτερικό της ενεργή βόμβα, με εκρηκτική ύλη ή ήταν απλά μία εκφοβιστική ενέργεια από την Ν.Δ. ή πιθανόν απο  κάποια άλλη τρομοκρατική οργάνωση της χώρας μας. Στο παρελθόν τέτοιες ενέργειες έχουν γίνει από την Συνωμοσία Πυρήνων της Πουστιάς σε συνεργασία με την FACK.

Στη περίπτωση που οι ελληνικές Αρχές ενημερωθούν μάλιστα ότι όντως η βόμβα ήταν ενεργή, θα αναζητήσουν ευθύνες στην αρμόδια υπηρεσία του αεροδρομίου και των ΕΛ.ΤΑ., για να διαπιστώσουν πως είναι δυνατόν να πέρασε από τον έλεγχο ένα τέτοιο δέμα ή ποιός ήταν τελικά ο κομιστής.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τί έκανε ξανά ο ΜπουμπουκοΜαμαλούκος ; Τί έκανε ξανά το Νευρασθενικό μας ;

Ανώνυμος είπε...

Ε ρέ τί γίνεται στο διαδίκτυο για τον Αδωνη τον γλυφιτζουριάκια!
Λέγουν ότι ο φίλος του, μας έστειλε 3 οικονομικά (Sparpakete) Πακέτα και "Κάποιοι" του στείλαν 1 Πακέτο (Bombenpaket) έκπληξη βόμβα!
Το προβοκατόρικα παρακρατικά παγώνια έδρασαν για πάρτη του Μπουζουκομπουλούκου! Ποίος έτρεφε ελπίδες ότι θα το έπερνα το πακέτω ο παραλήπτης; Άρα βλέπουμε ότι αλλού στόχευαν! Μάρκετινγκ κάναν! Εντύπωση μας κάνει ότι η λέξη ΑΤΤΙΚΑ την έγραψαν με "C" δηλαδή ATTICA ! Μόνο ξένοι και ξενόφερτοι γράφουν με "C" το "Κ"! ή ψευτοδιανοούμενοι του επιπέδου και κλίμακας του ... Μαμαλούκου μας! Μαμαλούκο άλλαξε τους διαφημιστές σου !