Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΕΚΛΟΓΕΣ Ή ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ....ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ !!!

Η χώρα χρειάζεται νέες εκλογές και η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει τα «υπερβολικά» δημοσιονομικά μέτρα που ζητούν οι πιστωτές για το 2019 και το 2020, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του Bloomberg.
«Αυτά τα δημοσιονομικά μέτρα είναι το τίμημα που η Ελλάδα δυστυχώς πρέπει να πληρώσει για την ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Ο κ. Τσίπρας μας έφερε σε αυτό το χάλι. Ισχυρίζεται ότι έχει ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία άρα εξαρτάται από τον ίδιο να φέρει αποτελέσματα».
Η Ελλάδα χρειάζεται εκλογές προκειμένου να αποκτήσει μια καλύτερη κυβέρνηση «που θα αναλάβει την πραγματική ιδιοκτησία των απαραίτητων μεταρρυθμίσεων για να βγάλει την Ελλάδα από αυτό το χάλι», σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Είμαι πεπεισμένος ότι εάν γίνονταν τώρα θα κερδίζαμε».
«Ακόμα κι αν ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση, η Ελλάδα θα σέρνεται», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων διότι έχουμε μια κυβέρνηση που βρίσκεται σε αυτή την ιδιόμορφη κατάσταση. Πρέπει να εφαρμόσει ένα φιλελεύθερο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων στο οποίο δεν πιστεύει».                                      

Λεβέντης: Μόνη λύση για την χώρα η οικουμενική κυβέρνηση

Ο Β. Λεβέντης πρόσθεσε ότι «έστω και αν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης δεν το θέλουν, επειδή αυτό είναι η μόνη λύση για τη χώρα, η Ένωση Κεντρώων θα επιμείνει μέχρι τέλους για το σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης». Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υπογράμμισε ότι «έχουμε ήδη επτά χρόνια μνημόνια και ο λαός μας είναι απελπισμένος και πανικόβλητος και δεν είναι δυνατόν, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης, να παίζουν στα ζάρια το μέλλον του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: