Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Α. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ....ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ !!!

Για σύσταση προανακριτικής επιτροπής σε βάρος του Γιάννου Παπαντωνίου αποφασίζει σήμερα η βουλή σχετικά με την ενδεχόμενη τέλεση των αδικημάτων της απιστίας στρεφόμενης κατά του Δημοσίου και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, κατά την άσκηση των καθηκόντων του.
Η πρόταση κατατέθηκε μετά τις ποινικές δικογραφίες που διαβιβάστηκαν στη Βουλή και αφορούν την προμήθεια αρμάτων μάχης τύπου «Leopard», επιθετικών ελικοπτέρων τύπου «Apache», φρεγατών τύπου «S», συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου και ελικοπτέρων μεταφοράς τύπου «NH90».
Η συζήτηση ξεκίνησε στις 10 το πρωί και θα κλείσει με την τοποθέτηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, περίπου στις 7 το βράδυ. Στη συνέχεια η πρόταση θα τεθεί σε μυστική ψηφοφορία.
Υπέρ της πρότασης για σύσταση προανακριτικής επιτροπής τάχθηκαν οι Αθανάσιος Δαβάκης εισηγητής της Ν.Δημοκρατίας , Θόδωρος Παπαθεοδώρου εισηγητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Σάκης Βαρδαλής εισηγητής του ΚΚΕ, Σπύρος Δανέλης βουλευτής του Ποταμιού ενώ τη θετική τοποθέτηση της Ένωσης Κεντρώων εξέφρασε εκ μέρους του κόμματος ο Ιωάννης Σαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: