Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΤΟ....''ΚΡΑΣΙ'' ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 400 $ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ !!!

Το χρώμα του ιδιαίτερο, όπως και η σύνθεσή του. Πόσο στοιχίζει το πρώτο κρασί στον κόσμο παρασκευασμένο από ινδική κάνναβη και σταφύλι;
Εσείς πως προτιμάτε το κρασί σας; Άλλοι λατρεύουν τα δροσιστικά λευκά και τα σπιρτόζικά ροζέ και πολλοί προτιμούν το γεμάτο σώμα και τις νότες ξύλου και φρούτων που δίνουν τα κόκκινα. Τι συμβαίνει όμως με το πράσινο κρασί; Πρόκειται για ένα και μοναδικό στον κόσμο, παράγεται στην Καλοφόρνια και φαίνεται πως παίρνει το χρώμα του από την αλληλεπίδραση με την ινδική Κάνναβη.


Η μελέτη για της επιδράσεις της μαριχουάνα στον οργανισμό έχει δείξει πολλά ευεργετικές επιδράσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που σε πολλές περιοχές του κόσμου, μεταξύ αυτών και μια σειρά από πολιτείες των ΗΠΑ έχουν επιτρέψει τη χρήση της για φαρμακευτικούς λόγους. Το αποκαλούμενο κρασί κάνναβης λοιπόν, είναι ένα προϊόν που στοχεύει σε αυτή την ευεξία, σύμφωνα πάντα με τους παραγωγούς του.

Χαλαρωτικό και αναζωογονητικό

Παράγεται από την ένωση βιολογικής κάνναβης και εκλεκτών σταφυλιών. Οι χαμηλές θερμοκρασίες ζύμωσης του μούστου, μαζί με τη μαριχουάνα, διατηρούν όλες τις θεραπευτικές ιδιότητες του φυτού - σύμφωνα πάντα με τους παραγωγούς του και το Insider - χωρίς όμως τα υψηλά επίπεδα της ψυχοτρόπας ουσίας THC που συναντάται στο ναρκωτικό. Αποτέλεσμα; Ένα γλυκό ποτό, που προσφέρει φυσική σωματική ανάταση, αντί για νοητική θολούρα, όπως συμβαίνει με τους περισσότερους εισπνεόμενους τύπους κάνναβης.

Ο τρόπος παραγωγής του

Η βιολογική μαριχουάνα δένεται σε "τσατίλα", παρόμοια με εκείνη που χρησιμοποιείται στην τυροκομία και προστίθεται στο βαρέλι με το μούστο, όπου παραμένει κατά τη διάρκεια της ζύμωσης, αλλά και της ξεκούρασης του κρασιού για περίπου έναν χρόνο. Όσοι το έχουν δοκιμάσει κάνουν λόγο για ένα έντονο κρασί, που μπορεί να μοιάζει ιδιαίτερο στην αρχή, ωστόσο προκαλεί την ευεξία άμεσα, ενώ προσφέρει έναν γαλήνιο και υπέροχο ύπνο. Οι παραγωγοί του αναφέρουν πως διατηρεί τις ευεργετικές ιδιότητες και από τους δύο... κόσμους: αποτελεί ένα εξαίρετο προϊόν οινοποίησης, φέροντας και τις θεραπευτικές ιδιότητες της κάνναβης.
Αν ποτέ ταξιδέψετε για την Καλιφόρνια, ίσως να μπορέσετε να δοκιμάσετε το πράσινο κρασί. Ωστόσο, η τιμή του είναι αρκετά αλμυρή, καθώς μπορεί να στοιχίσει ως και 400 δολάρια το μισό μπουκάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: