Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ : ΣΕ ΞΑΦΝΙΚΗ ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΑ ΛΟΓΩ ΖΑΚΧΑΡΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΟΙ....ΑΘΛΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ !!!

Ακραίο και υπερβολικό λόγω ζακχάρου χαρακτήρισε τον όρο «τραγική και τριτοκοσμική» που χρησιμοποίησε για την τηλεόραση της ΕΡΤ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης, στην Πρωινή Ζώνη της ΕΡΤ, προσθέτοντας ότι σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί συλλήβδην κρίση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης."Πριν παίξουν στη Ν.Δ. το παιχνίδι της παραπληροφόρησης, ας αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες που έχουν για το μαύρο στην ΕΡΤ το καλοκαίρι του 2013, το πάρτι των θαλασσοδανείων εις βάρος των μετόχων των τραπεζών και της επιχειρηματικότητας, την απαξίωση της δημόσιας τηλεόρασης και την συμβολή τους, έμμεση και άμεση, στην κρίση που μαστίζει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα τελευταία χρόνια. Τα δάκρυα τους για την ΕΡΤ, που παλεύει να σταθεί στα πόδια της, δεν τα πιστεύει κανείς".

Τέλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ότι, "όσο για τη δημοσιογραφία της κλειδαρότρυπας, του λάιφστάιλ, της δολοφονίας προσωπικοτήτων και της εκτέλεσης συμβολαίων, στην οποία αναφέρθηκα στο φόρουμ εκτενώς, και αποκλειστικά σε αυτήν, κανείς χαρακτηρισμός δεν είναι ανοίκειος. Η δική μας αγωνία ταυτίζεται με την αγωνία όλων των άλλων, των πολλών  πραγματικών δημοσιογράφων στα ΜΜΕ, για την επαγγελματική τους αξιοπρέπεια, τους όρους υγιούς αναπαραγωγής τους, και τη συμβολή τους στη λειτουργία της δημοκρατίας" Τι συμβαίνει άραγε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκη; Ή μάλλον να το θέσουμε αλλιώς. Τι συμβαίνει με ένα πρώην υπουργό ή αναπληρωτή υπουργό που χάνει την καρέκλα του; Τι συμβαίνει με έναν πρώην δημοσιογράφο, ο οποίος έγινε υπουργός και μετά έχασε την καρέκλα του; Εξαπολύει ύβρεις και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον της ΕΡΤ. Εξαπολύει ύβρεις και χαρακτηρισμούς απαράδεκτους εναντίον όλων των δημοσιογράφων.
Ο Νίκος Ξυδάκης εξαπέλυσε τις προάλλες άθλια και σφοδρή επίθεση στην ΕΡΤ, με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς. Χαρακτήρισε τη δημόσια τηλεόραση "τραγική" και "τριτοκοσμική". Ναι καλά διαβάσατε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: