Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ....ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ !!!

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για τον υπολογισμό των νέων συντάξεων όπως είχε προαναγγείλει πριν από λίγες ημέρες η κυβέρνηση και εντάχθηκε στο νομοσχέδιο για την ψυχική υγεία.
Η ρύθμιση προβλέπει ότι η αναπροσαρμογή των συντάξιμων αποδοχών μέχρι και το 2020 θα γίνει βάσει του δείκτη τιμών καταναλωτή της ΕΛΣΤΑΤ και από το 2021 και πέρα βάσει του δείκτη μεταβολής μισθών που υπολογίζεται από την ΕΛΣΤΑΤ. 
Με την τροπολογία επεκτείνεται από 1/1/2017 και στους παλαιούς ασφαλισμένους (έως 31/12/1992) ο ισχύων για τους νέους ασφαλισμένους τρόπος υπολογισμού των καταβαλλόμενων ασφαλιστικών εισφορών για την λήψη εφάπαξ παροχής από το ΕΤΕΑΕΠ.
Την τροπολογία υπογράφουν οι υπουργοί Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, Υγείας Ανδρέας Ξανθός, αναπληρωτής Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης και ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος.
Με βάση αυτήν την εξέλιξη το υπουργείο Εργασίας θεωρεί ότι θα ξεμπλοκάρει η διαδικασία για τον υπολογισμό και την έκδοση 130.000 νέων συντάξεων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που Πας Ευρώπη; ή Που Πας Ευρώπη!

Δεν χρειάζεται να ΜΑΣ το εξηγήσουνε οι μέχρι χθες Ελιτοψευτοδημοκράτες! Μας το έκανε ... στραγγάλια τότε ο Λένιν! Η Ευρώπη είτε θα ενωθείτε κάτω από μια Απόλυτη Αυταρχική Δικτατορία είτε δεν θα υπάρξει Ενωμένη Ευρώπη! Άλλωστε και ο Ναζισμός Αυτό δεν ήθελε;; Μια Ενωμένη Ευρώπη αλλά με άλλα μέσα ... του τότε και γρήγορα μάλιστα (Clausewitz:Ο Πόλεμος είναι η Πολιτική με Αλλά Μέσα!)!! Το Drang nach Osten της Ε.Ε. σε συνάρτηση (πάντα) με το πολεμικό ΝΑΤΟ είναι μπροστά μας λες και βρισκόμαστε αρχές του 39-40! (Ουκρανία, Βαλτικές Χώρες, Πολωνία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ελλάδα,κ.α.) Μία Σοβαρή Επιστημονικοοικονομικό Ανάλυση θα Σας κάνει ... Προφήτες!
Όλα τα άλλα που γράφονται και ακούγονται είναι από συνείδησης το ασυείδητες παραφυάδες του Σάπιου ΚαπιταλιστηκοΟικονομικού Συστήματος! Η ΧΏΡΑ ΜΑΣ το βιώνει ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ!!! ΤΟ TTIP and CETA ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΓΡΑΜΑΤΟΣ (Το Ανώτερο Στάδιο/Μορφή του Καπιταλισμός Εστί ο Ιμπεριαλισμός!)! Καί Ένα Μυστικό: Το TTIP and CETA δρομολογείθεικε χρονικά μέσα δεκαετίας του 90 για εφαρμογή του μέχρι το ...2020!!! Πώς είναι Δυνατόν Εμείς να το γνωρίζουμε και Εσείς όχι ;; Για βοήθεια Σας, Ούτε Θεοί ούτε Προφήτες Είμαστε!! ΑΠΛΆ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΣΈΠΡΑΞΕ ΠΟΤΈ ΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΎΣΤΗΜΑ! Δεν Είπαμε Ποτέ ψέματα στον ... Εαυτούλη ΜΑΣ!!! Απλά γενηθείκαμε Έλληνες Επιστήμονες Επαναστάτες!!!... Καλημέρα Πέρα ώς Πέρα !!!☇����

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Πέρα ώς Πέρα στην Ελληνική ... Γαλέρα !