Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

COCTAIL....ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝΗ !!!

Προκαταρκτική εξέταση για τις καταγγελίες που αναφέρονται στην ένορκη κατάθεση του πρώην προέδρου του «Ερρίκος Ντυνάν», Ανδρέα Μαρτίνη, αποκάλυψε από το βήμα της Βουλής, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου. Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρόεδρος του νοσηλευτικού ιδρύματος είχε μιλήσει στην απολογία προ ολίγων μηνών για «διευκολύνσεις» σε γνωστούς πολιτικούς, δημοσιογράφους και άλλους οι οποίες επέφεραν ζημία 20 εκατ. ευρώ στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».
 
«Ο Α. Μαρτίνης στην ένορκη κατάθεση που έδωσε, από τον Κορυδαλλό, κάνει φοβερές καταγγελίες κατά πρώην υπουργών, μιλά για απόρρητο μνημόνιο που υπεγράφη μεταξύ του “Ντυνάν” και τράπεζας και εμείς δεν μπορεί να σφυρίζουμε αδιάφορα. Πρέπει να δούμε ποια πεθερά υπουργού ήταν αργόμισθη, πώς το “Ερρίκος Ντυνάν” περιήλθε στα χέρα μιας τράπεζας» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Νικ. Νικολόπουλος.
«Η ποινική δίωξη δεν ασκείται από την κυβέρνηση αλλά από τους εισαγγελείς. Για όλα τα στοιχεία που αναφέρεστε, σε περίπτωση που συμβαίνουν, υπάρχουν αρμόδια όργανα να κινηθούν και να ασκήσουν ποινική δίωξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: