Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ....ΠΑΤΣΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΘ HELEXPO !!!

Η ελιά και το λάδι, τα αποστάγματα και… ο πατσάς θα έχουν την τιμητική τους τις επόμενες μέρες στην Θεσσαλονίκη! Γιατί; Στο πλαίσιο των εκθέσεων Detrop και Oenos που θα διεξαχθούν από 3 έως 6 Μαρτίου 2017 εντός της ΔΕΘ HELEXPO θα γίνουν δύο μεγάλα θεματικά αφιερώματα: ένα θα εστιάσει στο ελαιόλαδο και την ελιά και ένα δεύτερο στα αποστάγματα.
Επίσης για φέτος, ξεχωριστό ενδιαφέρον αναμένεται να προσελκύσει ένα φαγητό φημισμένο στην πόλη μας και πολύ θρεπτικό: ο πατσάς. Ειδικά για το τελευταίο θα διοργανωθεί για πρώτη φορά «Φεστιβάλ Πατσά». Αποτέλεσμα εικόνας για πατσας ψιλοκομμενος
Μάλιστα μια πρώτη γεύση έδωσαν το μεσημέρι της Τρίτης σε εκπροσώπους των ΜΜΕ οι διοργανωτές του καθώς μετά το πέρας της συνέντευξης τύπου για τις δύο εκθέσεις, αλλά και άλλες τρεις εκθέσεις που σχεδιάζει η ΔΕΘ-Helexpo στην Αθήνα (Infacoma-Aquatherm και Ελλήνων Κόσμημα), γνωστό πατσατζίδικο της πόλης τους κέρασε ένα πιάτο με πατσά.
Βέβαια οι εκθέσεις Detrop Oenos θα έχουν και άλλα σημεία ενδιαφέροντος: οι δύο εκθέσεις πλαισιώνονται από καινοτόμες παράλληλες εκδηλώσεις (συνεργάτης σε αυτές είναι η εταιρεία Places & Flavors), όπως τα Pop-Up Restaurants, αναδυόμενα θεματικά εστιατόρια και το Corner Showroom «It’s All New to Me», ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος μέσα στην Detrop, όπου θα προβάλλονται νέα ελληνικά προϊόντα, έτοιμα προς εξαγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: