Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

STEALTH ΕΓΙΝΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ....ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΒΙΤΣΑ !!!

Αποστάσεις από τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου πήρε ο αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Βίτσας, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν εξετάζεται η αγορά νέων μαχητικών αεροσκαφών τεχνολογίας stealth ( αόρατα απο τα ραντάρ ). Σχετικά με την αγορά μαχητικών αεροσκαφών νέας γενιάς, ο υπουργός διευκρίνισε ότι ένα stealth κοστίζει 100 εκατ. ευρώ. «Πολλαπλασιάστε επί 5 το συνολικό κόστος (συντήρηση, υποδομές)… Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τέτοια πράγματα και πότε θα πάρουμε τα νέα μαχητικά; Το 2025» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δ. Βίτσας.
Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας διευκρίνισε ότι αυτό που υπάρχει είναι ένα πρόγραμμα αναβάθμισης των μαχητικών F-16, και άλλων οπλικών συστημάτων του σωμάτων του στρατού, με δεδομένο προϋπολογισμό τα 475 εκατ. ευρώ ετησίως σε βάθος δεκαετίας. Αναφορικά με τις επικρίσεις που δέχθηκε ο Π. Καμμένος για τις δηλώσεις του σχετικά με τα ελληνοτουρκικά σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Δ. Βίτσας δήλωσε:
"Οι διπλωματικές κινήσεις και οι κινήσεις εξωτερικής πολιτικής ανήκουν στο ΥΠΕΞ. Το Υπ. Εθνικής Άμυνας κάνει αυτά που πρέπει να κάνει σύμφωνα με τις επιταγές του Συντάγματος. Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι όποιος από εμάς έχει δημόσιο λόγο, ή είναι πολιτικός, όπως είναι και ο Υπουργός Άμυνας, δεν μπορεί να εκφέρει τη γνώμη του".
Ερωτηθείς τέλος, για τις κατά καιρούς εμφανίσεις του Πάνου Καμμένου με στρατιωτική στολή ο Δ. Βίτσας απάντησε:
"Οι επικρίσεις στον Π. Καμμένο για τη στολή παραλλαγής κτλ, είναι πολιτικό παιχνίδι 2ου και 3ου επιπέδου. Εγώ δεν θα έβαζα στολή παραλλαγής για να πάω στο Αιγαίο, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Σημασία έχει να είναι έτοιμες οι ένοπλες δυνάμεις. Από άποψη συμβολισμού πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά παγκοσμίως, που υπουργός άμυνας φοράει στρατιωτική στολή."

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη αλλά ΑΥΤΟΊ οι ΧλεχλεδοΛακέδες δεν ΔΗΛΏΝΑΝ από την Αρχή ότι "Βρισκόμαστε σε έναν οικονομικό πόλεμο";; Και όπως έλεγε ο Clausenwitz "ο πόλεμος είναι μια άλλη μορφή της πολιτικής"! Είμαστε σε έναν οικονομικό πόλεμο, αυτό έλεγε και το Τσιπραίικο όπως και τα άλλα προηγούμενα γλοιώδοι! Ο Ελληνικός Λαός ψήφισε ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗ! Τσιπραίικο ΠΡΌΔΩΣΕΣ 3 φορές ! Όταν σε έκλεξε ο Ελληνισμός πρώτη φορά, ΠΡΌΔΩΣΕΣ για δεύτερη φορά στο ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΆΝΩ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΝΌΜΩΝ και το ΤΡΙΤΟ το ίσως ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ κατέθεσες ΣΤΕΦΆΝΙ ΣΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΎΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΌΔΩΣΑΝ ΑΛΛΆ ΈΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΖΩΉ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ! Είτανε δηλαδή κορόιδα, βλάβες και ηλίθιοι! Σύν τοις άλλοις "χαντάκωσαν" και το μέλλον των Παιδιών τους, ενώ τα παιδιά των Προδοτών .. διάπρεψαν και διαπρέπουν μέχρι σήμερα ! ΜΑ ΜΙΑ ΚΑΤΆΡΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥ Ο ΠΌΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ! .. Στον Διάβολο ...