Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ Ο....ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΗΣ !!! [ video ]

Η εφημερίδα Καθημερινή έχει αναλάβει να "οικοδομήσει" το προφίλ του Σάκη ως πολιτικού. Έτσι το πρωτοσέλιδο της παραδοσιακής Δεξιάς εφημερίδας του Αλαφούζου κυκλοφορεί με εξώφυλλο τον Σάκη Ρουβά και μας πληροφορεί ότι είναι "πιο πολιτικός από ποτέ". Ο Καραγκιόζης φούρναρης. Ο Σάκης Ρουβάς πολιτικός. Χρειάζονται όμως πρώτα κάποιες κινήσεις. Ένα κατάλληλο φροντιστήριο ώστε να περάσεις από το ποπ νηπιαγωγείο στην Α’ Δημοτικού της πολιτικής. Διότι τι κάνει στην Ελλάδα ένας που δεν μπορεί να αρθρώσει ούτε λέξη όταν θέλει να ανέβει στην πολιτική; Πουλάει οικολογική ευαισθησία, πράσινη ενέργεια και πράσινα άλογα. Το ζήσαμε με τον Γιώργο Παπανδρέου, γιατί να μην το ξαναζήσουμε και με τον Σάκη Ρουβά; Όλα καλά μέχρι εδώ, αυτό είναι και το επίπεδο της εφημερίδας. Τώρα τελευταία τον έχει αναλάβει η οικογένεια Βαρδινογιάννη,  όπως κάποτε οι άρχοντες προσλάμβαναν τους γελοτοποιούς για τους ψυχαγωγούν στις αυλές - ήταν αρκετά ώστε ο Σάκης να δημιουργήσει τη νέα του εικόνα. Μέχρι και στην Επίδαυρο τον έστειλαν.
Η κυρά Μαριάνα τον σέρνει σαν κατοικίδιο σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού περιεχομένου ενώ ο ΣΚΑΙ (του Αλαφούζου πάλι) τον έκανε και παρουσιαστή και μιλάει......Μην φανταστείτε πολλά πράγματα, ένα "Είστε έτοιμοι", "Είσαι καταπληκτικός", κ.α.!
Το ακόμη χειρότερο είναι ότι όπως μας πληροφορεί απολύτως αξιόπιστη πηγή ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κάνει πρόταση στον Σάκη Ρουβά, ώστε να ενταχθεί στη ΝΔ και να κατέβει στο μέλλον υποψήφιος με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το πιο τρομακτικό είναι ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά το ΟΚ που έλαβε από την επιχειρηματική οικογένεια που τον υιοθέτησε, ο Σάκης Ρουβάς έχει αποδεχθεί την πρόταση. Μέχρι να το δούμε αυτό, εφημερίδες, όπως η Καθημερινή θα χτίζουν το προφίλ του. Το ίδιο θα κάνουν και τηλεοπτικοί σταθμοί, όπως για παράδειγμα το Star Channel.
Ο πρωτογενής τομέας είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας της χώρας. Χρειάζεται μεγάλη υποστήριξη και όσοι περισσότεροι νέοι ασχοληθούν μπορούν να δώσουν μια καινούρια πνοή».Εγχείρημα; Πρωτογενής; Ραχοκοκαλιά; Wow! Ti lekseis! Pes mou ki alles, Sakis.
Επειδή, όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκλείεται να γίνει πρωθυπουργός, έτσι αποκλείεται να δούμε τον Σάκη υπουργό.

Κατά τα άλλα: Κ Α Τ Α Ν Τ Ι Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: