Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ....ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ !!! [ video ]

Στη Βουλή διαβιβάζει η ελληνική Δικαιοσύνη τη δικογραφία που σχηματίστηκε αναφορικά με τη συνομιλία που είχε καταγραφεί και "ανεβεί" στο διαδίκτυο και φέρεται να αφορά στον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Η συνομιλία που εμφανίζεται να σχετίζεται με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής,αναρτήθηκε το Δεκέμβριο του 2014 και αποτελεί απόσπασμα 5 λεπτών κατά την αναπαραγωγή του οποίου ο Αντ. Σαμαράς φέρεται να λέει "πες στον ψηλό, τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε, να τους γ...ει".
Η Δικαιοσύνη "σκόνταψε" στο όνομα του πρώην πρωθυπουργού και πλέον μόνη αρμόδια να προχωρήσει στην έρευνα για το αδίκημα της πρόκλησης τέλεσης πλημμελήματος και συγκεκριμένα της παράβασης καθήκοντος εκ μέρους δικαστικού λειτουργού, είναι η Βουλή.
Ωστόσο η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέληξε ότι πρέπει η Βουλή να αναζητήσει τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην Πρωθυπουργού, ενώ δεν κατέστη δυνατόν στο πλαίσιο της έρευνας να εντοπιστεί ο δράστης της καταγραφής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΜΑ: Ομοιότητες και Διαφορές, Ταυτότητες και Ισότητες.

Ερώτηση για τους ... Τετραπέρατους:

Βρέστε Ομοιότητες και Διαφορές Μεταξύ του "Δημοψηφίσματος" του Ερντογκάν και Της Προσπάθειας Θεμελιακής Αλλαγής του Σημερινού Συντάγματος (Μαζί και το τα της Εκκλησίας της Ελλάδος) των Ελλήνων!
Παράλληλα Διατύπωσε και Βρέστε με την Άτοπο Απαγωγή της Σχέσης ΜΚΟ και Διάλυση Μιας Χώρας (Συγκεκριμένη Διάταξη των Συντεταγμένων: Ορίζουμε Χώρο: Ελλάς). Ως Βοηθητικό Τύπο παίρνουμε την ΜΚΟ με τα Κοινά Νούμερα: Πράττττω, βγάζουμε ΥΠΈΞ με την Συντεταγμένη Στροφογυριζόπουλο.
Δεν Αναγνωρίζουμε Λύσεις (Μιγαδικές) με Χρόνους, Θρόνους και Αξιώματα Πατριαρχικά, Διότι με την Μελέτη του 2004 Το Παγκόσμιο Συνέδριο Φυσικών Επιστημών Του Πάνω και Κάτω Μαχαλά στην Ανω Βόλτα τα Απέρριψε με Παμψήφιο. Επίσης Όσοι Φοιτητές Επισκέφτηκαν τα Φροντιστήρια ΗΠΑ (=ήμουν παράνομος ανάκαθεν) δεν θα Εξετασθούν, Να Παραδώσουν Αμέσως Λευκή Κόλαση (!) Και Αποβάλλωνται/Αποβάλωνται ΩΣ Απόβλητα.

Η Εξέταση Αρχινά για Τους Υπόλοιπους.

Και Καλή Επιτυχία.

Ο Διδάκτωρ Σας!