Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ Η ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ. ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ !!! [ video ]


Συνάντηση μεταξύ της Σκάρλετ Γιόχανσον και του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, πραγματοποιήθηκε χθές το βράδυ λίγη ώρα πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Εuroworkingroup, στο εστιατόριο του μουσείου της Ακρόπολης στην Αθήνα.
Στόχο αποτέλεσε η προσέγγιση των δύο πλευρών, σε σχέση με τις δηλώσεις του υπουργού και την επιθυμία του να βγεί για ένα κοκτέ'ι'λ μαζί της.
Σύμφωνα με πηγές του patrinaki blogspot, η Σκάρλετ και ειδικά η μητέρα της ζητούν συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τον υπουργό, προκειμένου να αποφασιστεί η διαμονή της στην Αθήνα τις επόμενες μέρες. Δηλαδή θέλουν διαβεβαιώσεις ότι θα διατυπωθεί και επίσημα η πρόταση και προπάντων τι σκοπό έχει μετά το πέρας αυτού του πολυπόθητου ραντεβού.
Ενδεχόμενη πρόταση γάμου είναι το μέγιστο που θα μπορούσε να αποφασιστεί σήμερα, ωστόσο αν τελικά αποφασιστεί, θα πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, αφού θα διατηρήσει το ενδιφέρον της STAR για την παραμονή της μόνιμα στην Ελλάδα απαρνούμενη για πάντα την καριέρα της στο HOLLYWOOD.

Δεν υπάρχουν σχόλια: