Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΤΣΑ !!! [ video ]

Τελικά η πίτσα δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των αντρών, μπροστά στην τιβί (που παίζει αγώνα φυσικά) με μπίρες, καφρίλες και τα σχετικά, η πίτσα είναι νόστιμη, και είναι φτιαγμένη για όλους, ας μην είμαστε ρατσιστές. Και ειδικά για τις γυναίκες που όλες  (προκομμένες και μη) ξέρουν να ξεχωρίζουν το καλό φαγητό, γατί έχουν μία έμφυτη τάση σε αυτό βρε αδελφέ. Επίσης δεν είναι γεύμα που τρώγεται μόνο σε εργένικα σπίτια ανάμεσα σε γεμάτα τασάκια και τενεκεδάκια από μπίρες και αναψυκτικά, αλλά σε ωραία μαγαζιά. Βασικά η πίτσα είναι ιδέα, είναι ένα θείο δώρο, κάτι που φτιάχτηκε για να μας κάνει να σπάμε τις δίαιτες και να γλείφουμε τα δάχτυλά μας σαν μικρά παιδάκια. Και είναι και ολόκληρη επιστήμη. Γι' αυτό και μας έχει ξετρελάνει με τις διάφορες (όλο και πιο γουάου) γεύσεις και σχήματα. Εσείς σκεφτείτε απλώς τα βασικά. Το τυρί λιώνει και εγκλωβίζει από κάτω του τα αρώματα και τις γεύσεις όλων των συστατικών που "τρυπώνουν" μέσα σε αφράτο κωνικό ζυμάρι. Η πίτσα είναι πειρασμός! Γιατί όμως θα πρέπει να είναι και ο... τελευταίος πειρασμός; Με τις σωστές επιλογές μια Pizza C Cono μπορεί να επιταχύνει τον μεταβολισμό, να εμποδίσει τα σημάδια του χρόνου και να προστατεύσει την υγεία... "Ψήνεσαι" Η pizza είναι από τα πιο αγαπημένα μας φαγητά. Είναι τόσο απλή και τόσο σύνθετη παράλληλα. Είναι η ερωμένη σου άμα έχεις ξενυχτήσει και θέλεις κάτι να “τσιμπήσεις”. Είναι η μοναδική γυναίκα που μπορείς να δεις μπάλα μαζί της. Είναι η κολλητή σου που τρέχεις όταν δεν πήγε και τόσο καλά εκείνο το ραντεβού. Είναι η ψυχολόγος σου που θα έχει πάντα, αν όχι μια ζεστή αγκαλιά για εσένα, σίγουρα μια ζεστή μπουκιά. Και δύο. Και τρεις.
Αυτό που κάνει την pizza τόσο ιδιαίτερη είναι η ευκολία της να είναι πάντα τόσο ίδια και τόσο διαφορετική. Είναι λίγο σαν τους ανθρώπους. Η pizza έχει στυλ! Άλλες φορές είναι στρογγυλή. Άλλες πάλι όχι. Άλλες φορές είναι παχουλή. Άλλες πάλι όχι. Συνήθως έχει σάλτσα ντομάτας. Άλλά όχι πάντα. Πόσα είδη πίτσας υπάρχουν επιτέλους;


Εχουν φτιαχτεί χιλιάδες εναλλακτικά είδη πίτσας & ζύμης: παχιά, λεπτή, μέτρια, σκεπαστή, με μυρωδικά, με διάφορα είδη τυριών, ψημένη, σε ηλεκτρικό φούρνο, σε φούρνο με ξύλα, σε γκάζι, ακόμα και στα κάρβουνα. Αλλά ποτέ πίτσα σε....κώνο !!!
www.pizzaccono.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: