Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΕ....ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ - ΞΕΡΟΛΕΣ - ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΣΕΣ - ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ - ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΙΣΤΕΣ !!! [ video ]

Τρομερή έμπνευση έχει το Ποτάμι του Σταύρου του Θεοδωράκη, μιας και το κόμμα του κλείνει τα 3 ολόκληρα χρόνια και το γιορτάζει στο Acro, το μπουζουξίδικο στο οποίο είχε κάνει τις επιτυχημένες προεκλογικές του συγκεντρώσεις και ο Βαγγέλας ο Μεϊμαράκης.
Τρία χρόνια Το Ποτάμι ρέει στην πολιτική σκηνή παρασύροντας μαζί του κάθε λογής σκουπίδι και φελλό που επιπλέει στα γλυφά νερά του, οπότε αξίζει βαρβάτο εορτασμό. Κάπως έτσι εμφανίστηκε στο youtube αυτό το σποτάκι στο οποίο ένας χίπστερ Ποταμίσιος με τατουάζ hello kitty και περίτεχνα πουκάμισα και τισερτ παριστάνει τον ψεκασμένο που κατηγορεί το ποτάμι για τους αεροψεκασμούς. Έτσι το κόμμα του Σταύρου ποντάρει να φανεί μεν η γελοιότητα και η γραφικότητα των ψεκασμένων, αλλά τελικά μάλλον αναδεικνύεται εξαιρετικά και η γραφικότητα των ίδιων των Ποταμίσιων. Όπως διαβάζουμε μετά τον “ψεκασμένο”, σειρά θα πάρουν τις επόμενες μέρες ο Ξερόλας, η πολιτικάντισσα, ο διεφθαρμένος, και ο δραχμιστής. Περιμένουμε με αγωνία να δούμε το χιουμοράκι του Ποταμιού στα επόμενα βίντεο που θα ακολουθήσουν μέχρι τη μεγάλη γιορτή του Σαββάτου. Σε αυτό το εξαιρετικά άβολο βίντεο των 40 δευτερολέπτων που ακολουθεί βλέπουμε τον....''ψεκασμένο'':

Νέο βίντεο για τα γενέθλιά του δημοσιοποίησε το Ποτάμι με τίτλο το «φασιστάκι».
Ο σεναριογράφος ωστόσο συνεχίζει να βρίσκεται σε άλλο μήκος κύματος εμμένοντας στη γραμμή του δυσνόητου και μάλλον των πολύ απόκρυφων μηνυμάτων.
Τα σχόλια δικά σας.
Luben

Δεν υπάρχουν σχόλια: