Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

ΓΙΑΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΛΕΡΩΜΕΝΟ....Ή ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ «Adults in the Room» !!!

Δεν ξέρουμε σε ποιον να πρωτοελπίσουμε. Δεν ξέρουμε ποιον να πρωτοστηρίξουμε! Τόσοι επίδοξοι σωτήρες, τόσοι υποψήφιοι να αρπάξουν την σκυτάλη της ελπίδας που ξαμολήθηκε από τα χέρια του Αλέξη και να μας την φέρουν. Τόσο μεγάλη γκάμα υποψήφιων λυτρωτών μας κι εμείς έχουμε παράπονο! Δεν είναι μόνο ο αγωνιστής Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος έρχεται να μας σώσει! Έρχεται και ο Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος μας φέρνει μια Νέα Συμφωνία Ελπίδας. Ο Γιάνης Βαρουφάκης μαζί με τον πρωθυπουργό του οδήγησαν τον Ελληνικό λαό σ’ ένα δημοψήφισμα στο οποίο τον ρωτούσαν αν θέλει μνημόνια, λίγους μήνες μετά την εκλογή τους από τον Ελληνικό λαό με σαφή εντολή να σκίσουν τα μνημόνια! Ο Γιάνης Βαρουφάκης στις 20 Φλεβάρη του 2015, ένα μόλις μήνα μετά την εκλογή του στην διακυβέρνηση, υπέγραψε με την τρόικα την επέκταση του 2ου μνημονίου με ότι αυτό συνεπαγόταν, αντί να σκίσει τα μνημόνια όπως είχε τάξει! Ο Γιάνης Βαρουφάκης εκτός του ότι υπέγραψε την επέκταση του 2ου μνημονίου επέμεινε να μας δουλεύει μαζί με τον Τσίπρα κατάμουτρα και να μας λέει ότι δεν υπέγραψε κάτι τέτοιο! Ο Γιάνης Βαρουφάκης κατήγγελλε όποιον τολμούσε να καταγγείλει την κυβέρνηση Τσίπρα για την επέκταση του 2ου μνημονίου, ως προβοκάτορα! Ο Γιάνης Βαρουφάκης δηλαδή εκτός από την Ελπίδα, την Λογική και την Αξιοπρέπεια, μας φέρνει και την μπέσα και το κυμπαριλίκι! Ο Γιάνης Βαρουφάκης κατήγγελλε τότε όποιον κατηγορούσε το δημοψήφισμα ως στημένο κι από πριν ξεπουλημένο αφού όποιο και να ήταν το αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπέγραφε μνημόνια! Ο Γιάνης Βαρουφάκης μαζί με τον πρωθυπουργό τους, έσυραν τον λαό στο δημοψήφισμα με κλειστές τράπεζες και με χίλιους δυο εκβιασμούς να κρέμονται πάνω από το κεφάλι του!
Ο Ελληνικός λαός ψήφισε τελικά «ΟΧΙ» παρά τους εκβιασμούς! Ο Γιάνης Βαρουφάκης ολοκλήρωσε την αποστολή του στο υπουργείο Οικονομικών και παραιτήθηκε στις 6 Ιουλίου του 2015 αφού είχε καταφέρει να φοβίσει και να απογοητεύσει τον λαό.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης αφού ολοκλήρωσε την δική του αποστολή στην κυβέρνηση του ψέματος και της απάτης, παραιτήθηκε και ξανάπιασε την κουτάλα και τον τέντζερη και αντί για τις πλατείες περιφέρεται σε αίθουσες συνεδριάσεων και τα κοπανάει για να μαντρώσει όσους δεν θα μπορέσουν να μαντρώσουν ο Τσίπρας και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης! Καλά κάνει το παλικάρι! Έχει πολλούς αφελείς που θα πιστέψουν ότι αυτός είχε καλές προθέσεις! Όσοι δεν πιστέψουν στις καλές προθέσεις του Παναγιώτη ή του Αλέξη μπορούν να πιστέψουν στις δικές του καλές προθέσεις και να τον κάνουν μέχρι και πρωθυπουργό! Μετά, όταν ο Γιάνης με ένα «ν» μας ανακοινώσει ότι δεν μπορεί να γίνει δουλειά χωρίς μνημόνια και αντιλαϊκές βαρβαρότητες, κάποιος άλλος Γιάννης, με ένα ή με δύο «ν», θα αποχωρήσει από τον Γιάνη με το ένα «ν» και θα γυρίζει την Ελλάδα χτυπώντας τεντζερέδες και κομίζοντας Ελπίδα, Λογική και Αξιοπρέπεια!
Προς το παρόν όποιος θέλει να ακούσει να βροντάνε κουτάλες και τεντζερέδες ας πάει στις συνάξεις του Γιάνη με το ένα «ν»! Αυτό το Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα. agkidapress

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απόφαση Σταθμός: ΟΔΓ δικαστήριο απέρριψε τις περικοπές μισθού σε έλληνες δασκάλους της Νυρεμβέργης! (Süddeutze Zeitung)

«..από το 1996*. Η σύμβαση εργασίας του προσαρμοζόταν στις συλλογικές συμβάσεις που ισχύουν στα ομόσπονδα γερμανικά κρατίδια και ο μισθός του έφθανε τα 3.900**..


Η Αλήθεια

1. Το Πρ. Μονάχου, Υπ. Π. και ΥΠΕΞ της "Ελλαδος" ΕΔΏ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΊΕΣ ΚΛΕΒΑΝ ΧΡΉΜΑΤΑ!

2. Ο κάθε Υπ. Π. και Εξ. της Ελλάδος είχαν μερτικό στο Κλέψιμο! (Πλαστές Υπερωρίες, πλαστοί και εικονικοί μαθητές -κάθε χρόνο σχεδόν 250 με 300!- εικονικοί εκπαιδευτικοί! Πλαστά και αναβαθμισμένα προς τα πάνω ενοικιαστήρια κτηριακών συγκροτημάτων)!

3. Για το σημείο 2. Ρωτήστε α) Διαμαντοπούλου β) Γεώργιο Παπανδρέου/Τζέφρη γ) Όλους Επί κυβερνήσεως Ν.Δ. π.χ. ρωτήστε τον Γιώργο Καλό και Αυτόν που πήδηξε από το μπαλκόνι/Πολιτισμού! δ) Ευθυμίου, Λοβέρδος και και και τον .. Αρσένη!

4. Στην Βαυαρία (Ελ. Σχολεία) το Υπ. Παιδείας και Εξωτερικών της Ελλάδος Αλληλοσκονοτωτουσαν ΔΙΟΤΙ ΚΆΘΕ ΧΡΌΝΟ ΤΣΕΠΩΝΑΝ ΣΧΕΔΌΝ 4 εκτμ. Ε. σε βάρους της Ελληνικής Παιδείας των Έλληνοπαίδων του μέλλοντος του Ελληνισμού στο Εξωτερικό!

5. Σαυτό το πανηγύρι της Απάτης σε βάρος της Ελ. Παιδείας των Έλληνοπαίδων στην Βαυαρία είταν εις γνώσειν ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛ. ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΟΔΓ άρα και των ανάλογων της Ελλάδος! Συγκεκριμένα στην Βαυαρία ΌΛΑ ΤΑ ΕΛ. ΚΌΜΜΑΤΑ/ όλο το πολιτικό φάσμα (Παράγκες πεινασμένων και στερημένων γκασταρβειτερ) και Κινήσεων από Άκρα Αριστερά μέχρι Χουντοβασιλικά κ. Ναζιστοφασιστικά κατάλοιπα ΕΊΤΑΝ ΓΝΩΣΤΈΣ ΤΗΣ ΑΠΆΤΗΣ! Μάλιστα στο Ταγκό της Απάτης εις βάρος της Ελληνικής Παιδείας Βαυαρίας είχαν μέρος και Γερμανοί μη Χρισ.Θρησ. -όχι όμως ..μουσουλμάνοι!- Ο Νοών Νοήτο!

6. Όλοι οι Νομικοί Πληρεξούσιοι του Ελ. Κράτους ΕΊΝΑΙ ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΙΚΟΙ! Δεν είναι αυτό σύμπτωση!

7. Αυτά ΌΛΑ ΤΑ ΆΝΩ μπορούν να Σας τα επιβεβαίωση και η Κ.Υ.Πάρα. Διότι Αυτή κρατά την Διαδικασία της Απάτης σε βάρος της Ελ. Παιδείας, για λογαριασμό του Κράτους Αποικία!


1. Συμπλ. Γιατί "Δικάστικαν" τα Υποβρύχια που γέρνουν στο Μόναχο; Έχει το Μόναχο θάλασσα ή Ναυπηγεία; Έχει όμως Τζατζικοκατσικοκλέφτες με ταβέρνες ως μανδύα!! Ρωτήστε τον Ελευσινιώτη!;;!

2. Συμπ. Ο Α. Τ. πρωτού γίνει Πρωθ. γνώριζε την Απάτη Της Ελ. Πολιτείας στο Μόναχο! Άρα Είναι Μέτοχος! Η Σιωπή Είναι Συμμετοχή!

3. Συμ. Για την ενημέρωση σας: Στα Ελ. Σχολεία στην Βαυαρία οι Γερμανοί πληρώνουν α) 100% τον μισθό των Ελ. Εκπαιδευτικών ως να είναι Γερμανοί εκπαιδευτικοί! Τα χρήματα μισθούς τα παίρνουν δια μέσου Προξενίου! Γιατί άραγε; Για να υπάρχει ο κρατικός Ελληνικός έλεγχος της Απάτης που κάνουν Δεκαετίες! β) Στην Βαυαρία όλες οι Ελ. Σχολ. Εγκαταστάσεις καλύπτωνται οικονομικά από τους Γερμανούς κατά 80% (νοίκια, ΌΛΑ ΤΑ έξοδα λειτουργίας του σχολικού κτηρίου)!

4. Συμ. Γιατί άραγε "κόλλησε" η υπόθεση ανέργεσεις ιδιόκτητου Σχολ. Κτηρίου στο Μόναχο; Απάντηση: Όχι για τάχατες "οικονομικές" δυσκολίες του Κράτους Αποικία, ΑΛΛΆ τσακώνονται οι ρουσφετορουφιάνοι πεινασμένοι γκασταρβειτερ όλων των πολιτικών αποχρώσεων και των εκκλησιαστικών παραγόντων ποιος θα κρατά καλά και γερά την κουτάλα της μελλοντικής ποιο μεγάλης Απάτης έχωντας ως κάλυμμα την ελληνική παιδεία των Έλληνοπαίδων! Κοιτάξτε μόνο τα χρονικά στοιχεία (αγορά σχεδόν τζάμπα του οικοπέδου) διαδικασιών μέχρι σήμερα! Αλλά το μόνο εύκολο και ανέξοδο είναι να τα ρίχνουν όλα στους "κακούς" Γερμανούς! Στο Μόναχο από Άκρα Αριστερά μέχρι Χουντοβασιλικά και Ναζιστοφασιστικά κατάλοιπα (τί ξέρουν και τί γνωρίζουν τα κόματα τους στην Ελλάδα;) τους Ενώνει η Απάτη και το κλέψιμο χρημάτων που συνεπάγεται το κλέψιμο του μέλλοντος του Ελληνισμού Σαυτό το Σημείο της Ευρώπης!


* Παραπέμπουμε στο ένα από τα "Ευαγγέλια"το έτος 97/98 τίτλο: "Το Σχολείο της Ακτινοβολίας η κλίκα των Σάπιων Συμφερόντων και η Προβοκάτσια της κατάληψης του Ελληνικού Γενικού Προξενίου Μονάχου" [κάποια Πολιτική Επιστημονική Ομάδα Σημείου]. Αυτό το Τρίπτυχο το έχουν οι Κ.Υ. (υπουργεία κ.α.!) και κόμματα! Περασμένο με τον κωδικό "Κιτρινισμένα γράμματα!"!

** Το 3900 είναι ο βασικός ανάλογα τα χρόνια υπηρεσίας, χωρίς Υπερωρίες και διάφορα άλλα..

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι υπέρ του Σαββίδη η τροπολογία αυτή!!!!!!!

Η τροπολογία αυτή βγάζει ΛΑΔΙ άλλους που χρωστάνε τα χρήματα που ΚΛΕΨΑΝ και ΚΛΕΒΑΝ "Νόμιμα" από τον Ελληνικό Λαό! Και βρήκαν κάποιο φιλότιμο και ψώνιο πατριώτη ως βιτρίνα! Το τι θα του φορτώνουν μετά ούτε ο Θεός... το ξέρει! Θα πάει σαν το σκυλί σταμπέλι!
Ούτε μπορείς τι είδους Σκατά είναι Αυτοί!

Εδώ Έναν Λαό κατάστρεψαν εσένα ...!

Ιβάν Πρόσεχε μην Σου φορτώσουν και ... Εθνική Προδοσία!!!
Σαββίδη μπορείς να έχεις λεφτά αλλά δεν έχεις ... μυαλά δίπλα σου!!