Σάββατο 1 Απριλίου 2017

ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤτΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ. ΣΤΑ ΑΚΡΑ Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ....''ΠΡΩΗΝ'' ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟ'Ι'ΚΑ !!!

Τον Γιάννη Στουρνάρα έβαλε στο στόχαστρο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου για το ασφαλιστικό. Ο Γιάννης Δραγασάκης έδειξε την πόρτα εξόδου στον διοικητή της ΤτΕ αναφέροντας ότι τα λόγια του θυμίζουν τις θέσεις του ΔΝΤ και αναρωτήθηκε ποιον εξυπηρετούν όταν ακούγονται αυτά.
Μιλώντας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι αυτός που διαπραγματεύεται δεν είναι ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή του, αλλά η χώρα, και το κάνει για λογαριασμό της ο πρωθυπουργός.

Διερωτήθηκε ποιον εξυπηρετούν όταν ακούγονται αυτά και διαμήνυσε πως η Τράπεζα της Ελλάδος είναι ανεξάρτητη και όχι ανεξέλεγκτη. «Ας μας εξηγήσει  ο Γιάννης Στουρνάρας αν αυτές οι απόψεις είναι της τράπεζας και από πότε υπάρχουν και να ξεκαθαρίσει στον Ελληνικό λαό αν πληρώνεται απο το ΔΝΤ ή από την κυβέρνηση » προσέθεσε.
Επισήμανε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς την καλή συνεργασία  με την ΤτΕ σημειώνοντας ότι «εμείς δεν παρεμβαίνουμε στη λειτουργία της, παρότι υπάρχουν θέματα που μπορούν να συζητηθούν».
Σε αυτό το πλαίσιο, υπογράμμισε πως το θέμα είναι να ερωτηθεί η κοινωνία με δημοψήφισμα για το εάν κρίνει ότι ο κεντρικός τραπεζίτης εκτελεί σωστά τα καθήκοντά του. Εάν ναι τότε εντάξει, αλλά εάν όχι τότε το θέμα δεν είναι προσωπικό αλλά θεσμικό, και τότε πρέπει να πάει σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: