Σάββατο 1 Απριλίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΡΑΡΗΣ : ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑ'Ι'ΟΥ ΠΑΕΙ Η....ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ !!!

«Τέλη Μαΐου θα γίνει η αξιολόγηση», δήλωσε ο Κώστας Ζουράρις σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη.
Ερωτηθείς ο υφυπουργός Παιδείας για το εάν θα κλείσει η διαπραγμάτευση στις 7 Απριλίου, είπε σε δημοσιογράφους ότι είχε ενημέρωση, όπως και άλλα κυβερνητικά στελέχη, από τον Ε. Τσακαλώτο, ο οποίος τους ανέφερε ότι η αξιολόγηση θα γίνει τέλη Μαΐου.
Όσο για το αν θα ψηφίσει ή όχι τα μέτρα, επανέλαβε ότι αυτό θα εξαρτηθεί από τα αντιμέτρα που θα υπάρξουν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΜΑ: ΕΊΜΑΣΤΕ ΩΡΑΊΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Να γίνει η Ελλάδα Κέντρο Παγκόσμιου Πολιτισμού και Ειρήνης τονίζοντας πως «Είναι η Μόνη Λύση» (Προσθέτουμε Εμείς: Σαυτην την Δύσκολη Παγκόσμια Εξίσωση! Διότι η Ελληνική Παιδεία ο Ελληνικός Πολιτισμός Είναι η Μοναδική Ανέκαθεν Παγκόσμια Αντίληψη/Φιλοσοφία Που Εστί ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ! Ανάβει Το Ανθρώπινο ΩΝ ΣΕ ... ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ (ΕΞ-ΕΛΙΞΗ))!!!

«Είναι Ιεροσυλία αυτό που γίνεται με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Εξουσία όλα μπήκαν κάτω από το χαλί. Σήμερα ο μνημονιακός είναι Πατριώτης» είπε μεταξύ άλλων ο Μίκης Θεοδωράκης και συνέχισε:
«Έχει χυθεί Αίμα για την Ελευθερία της Πατρίδας ΜΑΣ, Και το Αίμα είναι Ιερό. Αυτοί που Αντιμετωπίζουν τον Λαό ως Σκουπίδια να ξέρουν ότι σε Βάθος Χρόνου (Προσθέτουμε Εμείς: dt), τα Σκουπίδια ΑΥΤΑ μπορούν να Μεταβληθούν (Προσθέτουμε Εμείς: Και να Μετασχηματιστούν) σε Δυναμίτες!