Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ : ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ....Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !!!

Συνελήφθη πριν από λίγο ο Αρτέμης Σώρρας στο Παρίσι. Μία πληροφορία από πηγή που δεν κατονομάζεται δόθηκε στις ελληνικές αρχές, οι οποίες κινήθηκαν αστραπιαία και επικοινώνησαν με τις γαλλικές αρχές. 

Οι Γάλλοι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα αυτιά τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έστειλαν οι ελληνικές αρχές ο Αρτέμης Σώρρας είχε νοικιάσει το σπίτι του Βολταίρου, το οποίο βρίσκεται στην ιδιοκτησία της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ζεύγος Μητσοτάκη δελεάστηκε από την υπερ - προσφορά που τους έκανε ο μέχρι σήμερα καταζητούμενος, ο οποίος είχε επάνω του κάτι λιγότερο από τα 600 δισ μιας και είχε προπληρώσει τα ενοίκια ενός έτους. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά από συμβουλές που έλαβε από την αδερφή του, Ντόρα πάρκαρε τα χρήματα στην Καραϊβική. Ως γνωστόν η οικογένεια Μητσοτάκη δεν χορταίνει χρήμα. Μάλιστα η Μαρέβα Μητσοτάκη φέρεται να είπε στον σύζυγό της να μην ανησυχεί για το ενδεχόμενο να ξεσπάσει σκάνδαλο, μιας και με τα σκάνδαλα της Αγίας Οικογένειας δεν ασχολείται κανείς στην Ελλάδα πλην της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστρολόγος του Αρτέμη Σώρρα διαβεβαίωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι όπου νάναι ο Αλέξης Τσίπρας θα πέσει και σύντομα τα σκάνδαλα της SIEMENS,
των οφσόρ εταιρειών, του Κήρυκα Χανίων και πόσα άλλα θα ξεχαστούν. 
Όπως αναφέρουν άλλες πηγές ο Αρτέμης Σώρρας υποσχέθηκε να καλύψει το χρέος της Ελλάδας μόνο αν γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ του υποσχέθηκε να δώσει διάλεξη στο Χάρβαρντ, αλλά δεν δεσμεύτηκε να καλύψει τα έξοδα μετάβασης των οπαδών του πατρινού μεσσία, κάτι που ο Αρτέμης Σώρρας προσπέρασε.
Ωστόσο, ο Αρτέμης Σώρρας ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαγράψει άμεσα τον Άδωνι Γεωργιάδη με τον οποίο είναι χολωμένος, με τον πρόεδρο της ΝΔ να ζυγίζει ποιος από τους δύο είναι περισσότερο γραφικός και πόσοι ανυποψίαστοι πολίτες έχουν πέσει θύματά τους. 
Θα μπορούσε να είναι και αληθινή ιστορία. Αλλά και να ήταν δεν θα βλέπατε ποτέ την είδηση στον ΣΚΑΪ και στα υπόλοιπα ΜΜΕ της διαπλοκής. periodista

Δεν υπάρχουν σχόλια: