Κυριακή 16 Απριλίου 2017

ΚΑΛΗ ΕΠ....ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

Δεν θα αναστηθεί και φέτος ο Χριστός! Κοροϊδεύουν τον κόσμο! Δεν υπάρχει καμία προοπτική ανάστασης και φέτος, όσο οι σταυρωτήδες έχουν κράτος και εξουσία! Ο Χριστός θα αναστηθεί όταν κράτος και εξουσία θα έχει η Άνοιξη! Μέχρι τότε οι Χριστοί θα συνεχίζουν να σταυρώνονται, θα συνεχίσουν να εξολοθρεύονται μαζικά, θα εξοντώνονται αληθινά, αλλά θα ανασταίνονται ψεύτικα καθώς κανένας δεν θα τους βλέπει να ανασταίνονται, αλλά θα επιβεβαιώνει την ανάστασή τους κοροϊδεύοντας τον εαυτό του και τους άλλους!
Αλλά… αλλά έρχεται η ώρα που θα αναστηθεί ο Χριστός κουφάλες βασανιστές, φονιάδες και νεκροθάφτες Χριστών! Έρχεται η ώρα που «κουρεμένοι κατάδικοι θα χτυπήσουν την καραβάνα τους πάνω στα κάγκελα. Kαι θα αδειάσουν όλα τα εργοστάσια, και μετά πάλι με την επίταξη θα γεμίσουν, για να βγάλουνε όνειρα συντηρημένα σε κουτιά μυριάδες, και χιλιάδων λογιών εμφιαλωμένη φύση.»
Έρχεται η ώρα που οι Χριστοί θα κατέβουν από τους σταυρούς και θα σηκωθούν από τους τάφους τους όσο βαθιοί κι αν είναι και θα αρνηθούν να ανεβούν στους σταυρούς και θα αναστηθούν και δεν θα είναι νύχτα αλλά μέρα – μεσημέρι για να τους βλέπει όλος ο κόσμος και να μην ρωτάει πια αλλά να φωνάζει με βεβαιότητα.                                                            «Χριστός Ανέστη»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: