Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ !!!

Σήμα επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου αναμένεται να στείλει σήμερα το Μέγαρο Μαξίμου.
Για τον σκοπό αυτό, συγκαλείται το πρωί το υπουργικό συμβούλιο, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Το πολιτικό μήνυμα που επιδιώκει να στείλει επί της ουσίας ο πρωθυπουργός είναι ότι πρέπει όλα τα υπουργεία να ανεβάσουν στροφές, αφού ο ίδιος θεωρεί ότι μετά το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για εκτίναξη της ελληνικής οικονομίας.

Θωρείται σίγουρο πως θα εστιάσει στο γεγονός πως  βουλευτές και υπουργοί διανύουν τα τελευταία μέτρα μιας δύσκολης διαδρομής. Ενώ  η εφαρμογή των αντιμέτρων αλλά και η προοπτική της συγκεκριμενοποίησης των μεσοπρόθεσμων μέτρων για το χρέος θα αποτελέσει το βασικό κυβερνητικό «θετικό» αφήγημα ενόψει των ψηφοφοριών που θα ακολουθήσουν.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή των Ελλήνων κεκλεισμένων των θυρών.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προς κάποιον ... Κώστα Ζαχαριάδη κάποιας κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σε Αποικιοκρατικό Κοινοβούλιο!

Φίλε μου καλέ!!!

.... Και όμως κύριε Ζαχαριάδη ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΥΣΙΑΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!
Η Χώρα είναι σε μια ΣΚΟΤΟΔΙΝΗ! Προσωρινή ναι μεν από το 21 αλλά τώρα μπήκε σε μια ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ (Black Hole) λένε οι Επιστήμονες της Αεροδιαστημικής και ΑστροΦυσικης! Είμαι Σίγουρος ότι τέτοιες έννοιες "Αεροδιαστημική" και "Αστροφυσικής" είναι Άγνωστες Επιστημονικές Έννοιες για Εσάς! Διότι Ζειτε σε μια Αποικιοκρατουμενη Χώρα! Παρόλαυτά δεν σας δίνουμε Συγχωροχάρτι! Η Έλλειψη που έχετε σας φέρανε και σας κάναν σφουγκαροκαθαριστη σε μια ΜΚΟ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ"! Κύριε Ζαχαριάδη! Σας λείπει το ΠΑΘΟΣ! Ξέρετε τι Είναι Πάθος για Το " ΕΜΕΙΣ";; Αλλά Πρώτα Γνώρισε Το "ΕΓΩ"!!! Ρώτησε ρε φίλε Τους Εκτελεσμένους! Ρώτησε ρε φίλε Τους Βασανισμενους! Ρώτησε ρε φίλε Τους Φυλακισμένους! Ρωτησε ρε φίλε Τους Αδικημένους! Φοβασε να ρωτήσεις;;;!!! Φοβασε να το μάθεις;;;!!! Οποίος φοβάται δεν έχει Το Αγιο Φως μέσα Του! ΔΕΝ Έχει Φως! Είναι Σε Σκοτοδίνη! Είναι Σε Σκότος ΟΔΥΝΗΡΟ!!!

Αλλά Τί Φθορά Για Εμάς να χάνουμε τον μη Υπάρχοντα Χρόνο και να " μιλάμε" με Έναν Σφουγγοροκαθαριστη μιας Κυβερνητικής Αριστερής Χρηματιζουμενης Οργάνωσης Ξένων Συμφερόντων (ΜΚΟ)!!! Φίλε Ζαχαριάδη! Εχεις τον Ίδιο Εργοδότη όπως η ..... Χρυσή Αυγή!!!

Και Όταν Έρθει Η Πιο Μεγάλη Ωρα (που είναι τώρα) Δεν θα Σε Λυπηθω!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αναφορικά το Άρθρο σας κάτι ΔΕΝ προσεξατε!

Οτι ο Κύριος Αυτός Α&Τ έχει Όλα τα χαρακτηριστικά και ιδιότητες ενός CEO μιας ΜΚΟ με την επωνυμία "Αριστερά Ξένων ΤραπεζικοΜετοχικων Ομολογιών Διεθνών Συμφερόντων"! Με έδρα την Νέα Υόρκη κεντρικό παράρτημα στο Λονδίνο και το Υποκατάστημα Athen/Greece!

Ο Σαμαράς και τα " Αλλά" γλοιώδη όπως π.χ. και τα "Αλλά" ... Καλοπαιδα Κυριάκος καί καί καί έχουν απευθείας Σύνδεση με τα κεντρικά γραφεία Ν.Υ. και Λονδίνου! Του Κανακάρη μας του έφτιαξαν μια ΜΚΟ στα ...Μέτρα του!