Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ : ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥ....ΣΤΟΝ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟ ΑΧΑ'Ι'ΑΣ !!!

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες μέρες στόν πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου φαίνεται οτι βγαίνουν αληθινές! Φωτογραφία που αποδεικνύει την ύπαρξη Κροκόδειλου στον Ψαθόπυργο Αχα'ι'ας, δημοσίευσε στο διαδίκτυο λουόμενη απο τη Ροδινή!


Η λήψη μίας ξεχωριστής οικογενειακής φωτογραφίας στις διακοπές είναι τις περισσότερες φορές καλοδεχούμενη. Για την Κα Καραγιαννίδη, όμως, το στιγμιότυπο από το μπάνιο της στον Ψαθόπυργο, έκρυβε έναν επισκέπτη, την παρουσία του οποίου δεν είχε συνειδητοποιήσει καθώς απολάμβανε οικογενιακώς τη θάλασσα…
Η Κα Καραγιαννίδη, μητέρα δύο 12χρονων αγοριών, φωτογράφισε τα δίδυμα να παίζουν με το νερό στην πολυσύχναστη παραλία του Ψαθόπυργου. Όταν παρατήρησε τη φωτογραφία στο σπίτι της, συνειδητοποίησε ότι στο νερό διαγραφόταν η μορφή ενός μεγάλου ερπετού - ψαριού, πιθανότατα κροκόδειλου, λίγα μέτρα από τα παιδιά.
«Ήταν μεγάλο σοκ» παραδέχτηκε η ίδια σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πάτρας. Η Κα Καραγιαννίδη ανέβασε το στιγμιότυπο στο Facebook, προσελκύοντας χιλιάδες σχόλια, τα περισσότερα από τα οποία συμφωνούν ότι ο εισβολέας στην οικογενειακή της φωτογραφία είναι κροκόδειλος.
Η παρουσία κροκοδείλων δεν είναι συνηθισμένη στην περιοχή. Εντούτοις, κάποιοι άλλοι παρατηρητές σημειώνουν ότι κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με βεβαιότητα χωρίς μία λεπτομερέστερη εικόνα. Το ερπετό - ψάρι, για παράδειγμα, μπορεί να είναι ένα άκακο δελφίνι. «Πολλοί σέρφερ αλλά και λουόμενοι λένε ότι πρόκειται όντως για κροκόδειλο γιατί έχει κάνει επανειλημμένα την εμφανισή του αλλά δεν πρόλαβαν να τον φωτογραφίσουν.

Βέβαια, η Κα Καραγιαννίδη είπε στα παιδιά της ότι είναι δελφίνι, γιατί μένει κοντά στην παραλία του Ψαθόπυργου και συνηθίζει να πηγαίνει για μπάνιο σχεδόν σε καθημερινή βάση». Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που έχει το ''Patrinaki'' ο κροκόδειλος έχει εμφανιστεί και σε άλλες πολυσύχναστες παραλίες της Αχα'ι'ας όπως Ρίον, Αγ.Βασίλειο, Ροδινή, Καστελόκαμπο και Αραχωβίτικα. Συνήθως πλησιάζει τουρίστριες και παρέες νεαρών κοριτσιών.18-24-skiathos-2014 Έως αυτή την ώρα χιλιάδες είναι ο κόσμος που επισκέπτεται με όλα τα μέσα τον Ψαθόπυργο για να δεί το τεράστιο ερπετό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα και ο ΟΣΕ σκέπτεται να επεκτείνει την γραμμή του προαστιακού μέχρι τον Ψαθόπυργο έτσι ώστε οι πολίτες της Πάτρας - Ρίου - Αγ. Βασιλείου να έχουν ευκολότερη πρόσβαση στην περιοχή.
Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και φέτος τότε είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε να κάνουμε με έναν επικίνδυνο  κροκόδειλο που όμως μπορεί να φέρει νωρίς - νωρίς την πολυπόθητη ανάπτυξη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: