Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΕΜΕΙΣ ΡΙΞΑΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ....ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ !!!

Σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ των διπλωματικών εκπροσώπων ΗΠΑ και Ρωσία χαρακτηρίζουν τη έκτακτη σύνοδο του Συμβουλίου Ασφαλείας, όπου συζητείται η επίθεση με χημικά όπλα στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωής τους τουλάχιστον 86 άνθρωποι - εκ των οποίων 30 παιδιά - και να τραυματιστούν δεκάδες άλλοι, σύμφωνα με τελευταίο απολογισμό.
Η πρέσβης των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, Νίκι Χέλεϊ, επέμεινε στη θέση της αμερικάνικης κυβέρνησης ότι ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ και οι ένοπλες δυνάμεις του ευθύνονται για την επίθεση.

Σύμφωνα με στοιχεία από αμερικανικά ραντάρ και άλλες πηγές, ανέφερε, είναι φανερό ότι την ώρα της επίθεσης αεροσκάφη της συριακής πολεμικής αεροπορίας πετούσαν στην περιοχή την ώρα της επίθεσης. Ωστόσο, ακόμη, δεν μπορούν να προσδιορίσουν ποιο ήταν το τοξικό δηλητήριο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.
Μάλιστα, η πρέσβης των ΗΠΑ είπε με σαφήνεια ότι «Καθώς τα Ηνωμένα Έθνη διαρκώς αποτυγχάνουν να επιτελέσουν το καθήκον τους να δράσουν συλλογικά, έρχεται η ώρα που μεμονωμένα κράτη καλούνται να λάβουν αυτόνομα δράση», προειδοποιώντας για μονόπλευρες ενέργειες των ΗΠΑ στη Συρία.
Στο πλευρό των ΗΠΑ στάθηκαν οι εκπρόσωποι και άλλων χωρών, όπως το Ισραήλ και η Βρετανία, που δήλωσαν ότι υπεύθυνο για την επίθεση είναι το καθεστώς Άσαντ.
Ο Πούτιν έκανε λόγο για «προβοκάτσια» από πλευράς των επαναστατών, οι οποίοι, όπως είπε, ήθελαν να προσελκύσουν περισσότερη βοήθεια από το εξωτερικό.
Βίντεο που δείχνει τον ισλαμιστή τρομοκράτη Ναντίμ Μπαλούς να ομολογεί την κατοχή και χρήση χημικών όπλων, εναντίον γυναικών και παιδιών, επειδή ανήκουν στο "αντίθετο" στρατρόπεδο, και να είναι" περήφανος" για αυτό, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. Στο video ο Ναντίμ Μπαλούς, εμφανίζεται να δηλώνει πως η επίθεση με χημικά έγινε από τους αντάρτες γιατί αποφάσισαν να χτυπήσουν γυναίκες και παιδιά «μέχρι να σταματήσουν να σκοτώνουν τις δικές μας γυναίκες και τα δικά μας παιδιά»     

Δεν υπάρχουν σχόλια: