Κυριακή 16 Απριλίου 2017

ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ !!!

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το θέμα της Βόρειας Κορέας άφησε ο στρατηγός Χ.Ρ. Μακμάστερ, ο στενός σύμβουλος του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για θέματα εθνικής ασφαλείας, χαρακτηρίζοντας «απρόβλεπτο» τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν. Ο επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας (NSC) των ΗΠΑ, χαρακτήρισε επίσης «εχθρικό καθεστώς» τη Βόρεια Κορέα, σημειώνοντας ότι η πυραυλική δοκιμή στην οποία προχώρησε η Πιονγκγιάνγκ εντάσσεται στο μοτίβο μιας προκλητικής, αποσταθεροποιητικής και απειλητικής συμπεριφοράς. Πρόσθεσε ότι «όλες οι επιλογές» είναι στο τραπέζι για τη Βόρεια Κορέα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που Δολοφόνησαν πάνω από 120 άτομα και μέ εκατοντάδες τραυματίες με τήν βομβιστική ενέργεια τους στα Λεωφορεία με Αμάχους ΕΙΝΑΙ οι ίδιοι που έκαναν το ίδιο μέ το Κομβόι του ΟΗΕ και τότε ξανά κατηγόρησαν οι Δυτικές Κυβερνήσεις (οι τυπικοί και άτυποι εργοδότες των μισθοφόρων/φονιάδων/,τρομοκρατών) τόσο την Νόμιμη Κυβέρνηση της Συρίας όσο και την Σύμμαχο της την Ρωσία! Είναι οι ΙΔΙΟΙ που ρίχνουν διάφορες χημικές ουσίες!

Γιατί η "Δημοκρατική" Δύση και τα τσιράκια τους τα ΜΜΕ κοφευουν για την Ολέθρια Τρομοκρατική Ενέργεια στα λεωφορεία με Άμαχο Πληθυσμό (.... και μικρά παιδιά!!!);;;;